https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
proč ji prodáváš??

jde to tu udělat jako odkaz přímo na konkrétní příspěvek, jen musím přijít na to jak jsem to dělal, viz můj podpis, odkazuje přímo na fotky mého autí, jen si vzpomenout, hlava děravánew-name píše:nechápu jak to má fungovat s tím posíláním odkazu na změnu debaty sem
není až tak přesně úplně ono, tobě to hodí ten daný příspěvek jako první na stránku, ale tak jak to chci já, tak to vypadá trošku jinak, asi takto:APiK píše:Tak jinak. Musíš si najít fórum postupným hledáním z rubrik a podrubrik. Ne pomocí HLEDEJ a ne pomocí rychlých odkazů na nové zprávy. Pak v topicu klikej na různé stránky topicu a uvidíš, že se Ti mění poslední dvojčíslí (trojčíslí) podle příspěvku v tématu po +15. Ten co chceš odkazovat, tak si odpočítáš od vrchu a máš odkaz.
špičkové, to je to co jem hledal, díkgenius0011 píše:jinak ještě by to šlo: otevřít odkaz z ikony listu co je na řádku ZASLAL s datumem a časemcož je zobrazení toho příspěvku na místě tam kde ve skutečnosti je
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |