Jakožto sudenti SPŠ jsme se zapojili do prestižní celosvětové soutě F1 ve školách (www.f1veskolach.cz).
A abych vám neukazoval něco jiného, zkopíruju sem, co píšeme firmám, které oslovujeme:
Dobrý den,
jmenuji se xxxx a jakožto student SPŠ xxxx v Praze jsem spolu se svými pěti spolužáky členem týmu prestižní soutěže "F1 ve školách"(více na www.f1veskolach.cz) . Cílem této soutěže je postavit pomocí programů CAD/CAM funkční model poháněný CO2, se kterým se tým zúčastní krajského, popřípadě republikového a světového kola. Naše znalosti, ale především vybavení naší školy slibují dobré umístění v celé soutěži. Tato soutěž je nyní velmi prezentována v mediích, očekává se veliký zájem.
Moje prosba je následující ...
Pro náš tým hledáme vhodné sponzory, kteří by byli ochotni věnovat finanční podporu, to ve výši maximálně 5.000 Kč. Tato částka bude použita na propagační předměty týmu, které jsou povinné pro účast. Vše bude řádně doleženo fakturami. Vaši firmu jsem oslovil, neboť ji považuji za perspektivní a v mediích dobře známou. Samozřejmostí je, že by Vaše firma měla umístěné své logo na tričkách účastníků, samotném modelu, stánku, letácích, v budově SPŠ xxxx, apod ... Všechny tyto věci se samozřejmě dají dle dohody upravit.
V případě zájmu rádi poskytneme všechny potřebné podrobnosti.
S přáním pěkného dne
xxx
Sháníme zkrátka sponzora, který by měl zájem podílet se na této akci. Chápu, že takových lidí, jako jsem teď já je MNOHO, ale tahle akce mi přijde zajímavá

Čas nás tlačí

Předem díky všem