Antiradar

Co se jinam nehodí pište sem
-LJ-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -LJ- » 23 zář 2008, 12:13

AstraMan píše:-LJ- : Po městě jsem kdysi jezdil do 60km/h místo předepsaných 50Km/h... Bylo to z toho důvodu, že na těch nízko-profilových pneu mě docela proměřoval tachometr, takže když jsem jel 60km/h dle tachometru, tak v skutečnosti to bylo 54km/h, což je v toleranci do 55km/h :D

Ale po koupi větších disků a nebo přesedlání na zimní předepsaný rozměr pneu jsem zjistil, že tachometr ukazuje skoro přesně ( jen s odchylkou 2km/h ) :wink: A ani mě to nedělá problém jezdit předpisově, spíše mě se*e když jedu předepsanou rychlostí a nějaký tuningář je zamnou nalepenej na prdeli :roll:
Jn taky pocitam s tou toleranci..:D jak sem psal stejne nic neuspechas ve meste urcite ne :)

AstraMan: Taky nemam rad ty lepidláky na prdel :D si myslej ze sou da best...:) to me stve ze bych nejradsi dupnul na brzdy......ale nechci zas kuopvat novej naraznik
LittleJohn-Obrázek
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....

Reklama

Honzza

Příspěvek od Honzza » 23 zář 2008, 12:19

Na "lepidla" funguje jen jedno... Pokud mas mlhovky na obou stranach tak s nima probliknout jako ze brzdis a slapnout na plyn :lol:
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition

Odpovědět