Astrou do zahraničí...
Astrou do zahraničí...
nenašel jsem (nebo blbě hledal) žádný podobný topic..
chystáme se v červnu do Chorvatska, cesta tam i zpět vychází na +- 2500km..
na co všechno si dát pozor, dá se něčemu předejít?
(edit: nejedná se mi o trasu nebo poplatky)

nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000

ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
- Reklama
Re: Astrou do zahraničí...
Pokud věříš svému autu tak nic. Pokud ne, tak nářadí a náhradní motor včetně komponentů přibalit do kufru pro případnou generálku na odpočivadle   .
 .

.
 .Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line

Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]

Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
X16SZR je prťavej. Do kufru se vejde. S podvalem bych moc neriskoval. Vzhledem k výkonu motoru by to Astra nemusela vydržet a zpět by se místo táhnutí už jen vezla... 

Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line

No ja som už s cestami do zahraničia so Zafou radšej skončil. Moja starenka má už 200t km a nerád by som riešil čerpadlo niekde v Rakusku   To by som sa asi "smiechu nezdržal" nad fakturou z Oplu ...
  To by som sa asi "smiechu nezdržal" nad fakturou z Oplu ...

Naposledy upravil(a) tenor dne 04 kvě 2011, 21:59, celkem upraveno 1 x.

Citroen Berlingo 1,6Hdi 68kw XTR r.v.2012
bývalka: Zafira 2.0DI 16V CDX r.2000 /Silver

To má ve skutečnosti najeto 9 z 10 Zafir stejného stáří.

Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line

Ibaže nie každý si to pripustí ked pozerá na budíky a svieti na neho čerstvých 125.000  

Citroen Berlingo 1,6Hdi 68kw XTR r.v.2012

- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
No my se taky chystáme. Trasa Rakovník - Žuljana a zpět cca 2700 km... Jedeme 4 dospělí a 1 roční holčička. Původně jsme měli jet autem kamaráda (Ford Mondeo kombi), ale vzhledem k tomu, že má auto asi víc v prdeli než my (koupil v áčkách a pořád se ukazují nějaké chyby), tak jsme se rozhodli, že buď pojedeme autem jeho rodičů (Citroen Berlingo) nebo každý svojím, abychom v případě poruchy měli druhé auto k dispozici (s variantou, že by se posraly obě nepočítáme  ).
).
My každopádně určitě necháme auto prohlédnout pořádně u Dennyho. Počítám, že nám by mohl odejít snad jen alternátor (ten je původní), čerpadlo bylo měněné v 160tkm (teď 230tkm).

).
).My každopádně určitě necháme auto prohlédnout pořádně u Dennyho. Počítám, že nám by mohl odejít snad jen alternátor (ten je původní), čerpadlo bylo měněné v 160tkm (teď 230tkm).
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."

ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
- 
				Majesty
- Kontaktovat uživatele:
Třeba PepínoGH by mohl vyprávět story o cestě do zahraničí...  Astrou tam, odtahovkou zpátky....
  Astrou tam, odtahovkou zpátky....  Je to hlavně o stavu auta. Je jasné, že při 200 tis. a více je už dost velké riziko.
  Je to hlavně o stavu auta. Je jasné, že při 200 tis. a více je už dost velké riziko.

Astrou tam, odtahovkou zpátky....
  Astrou tam, odtahovkou zpátky....  Je to hlavně o stavu auta. Je jasné, že při 200 tis. a více je už dost velké riziko.
  Je to hlavně o stavu auta. Je jasné, že při 200 tis. a více je už dost velké riziko.Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)

O nás
 O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/

EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)

O nás
 O náshttp://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
nesertenor píše:Ibaže nie každý si to pripustí ked pozerá na budíky a svieti na neho čerstvých 125.000

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Ja so za pol roka nabehal na mojej astre 50 000km a uplne bez komplikacii:)
a PS som s nou stale v zahranici,a mam nabehane 246 tis a ako vravim ziadny problem..

a PS som s nou stale v zahranici,a mam nabehane 246 tis a ako vravim ziadny problem..

Opel Astra G OPC Rv. 8/2000 motor X20XER 118Kw:)

myslím si že můžete jet i fungl novým autem a může se vám to tam ze*rat uplně stejně jako 10 let starý

[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981

PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Ja jazdim do zahranicia skoro kazde dva mesiace a bez problemov  ,Sice jazdim iba na SR,a mam nabehane 175 000km.Zatial ma zafirka nikde nenechala,ale je pravda,ze som tam uz vela veci pomenil
 ,Sice jazdim iba na SR,a mam nabehane 175 000km.Zatial ma zafirka nikde nenechala,ale je pravda,ze som tam uz vela veci pomenil  
   .
 .

,Sice jazdim iba na SR,a mam nabehane 175 000km.Zatial ma zafirka nikde nenechala,ale je pravda,ze som tam uz vela veci pomenil
   .
 .Re: Astrou do zahraničí...
plat míta kartou ušetříš dost času a pokud máš spořitelnu tak jsou poplatky minimální22 ToMik píše:nenašel jsem (nebo blbě hledal) žádný podobný topic..
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000

no...s touto myšlenkou koketuju už asi dvě sezóny, že poštvu Astru do Chorvatska, ale zatim mi chybí odvaha a hlavně parťák s druhým autem   . Ale je to jak píše RomanK ...musíš té své hajtře trochu věřit a potom to dobře dopadne. Hlavně se to chce starat průběžně celej rok a né až tejden před odjezdem. Já jelikož se starám
 . Ale je to jak píše RomanK ...musíš té své hajtře trochu věřit a potom to dobře dopadne. Hlavně se to chce starat průběžně celej rok a né až tejden před odjezdem. Já jelikož se starám   
   tak bych si asi troufnul, ale vzhledem k tomu, že máme malý děti bych asi chtěl jet ve dvou autech....páč stát se může lecos...a klidně na novým autě. Určitě prohlídka před cestou a kdo zná OPELnice, tak určitě bude vědět na co se má zaměřit....jmenovat to tady by bylo na tomto fóru nošení dříví do lesa....a hlavně je toho dost
 tak bych si asi troufnul, ale vzhledem k tomu, že máme malý děti bych asi chtěl jet ve dvou autech....páč stát se může lecos...a klidně na novým autě. Určitě prohlídka před cestou a kdo zná OPELnice, tak určitě bude vědět na co se má zaměřit....jmenovat to tady by bylo na tomto fóru nošení dříví do lesa....a hlavně je toho dost  

. Ale je to jak píše RomanK ...musíš té své hajtře trochu věřit a potom to dobře dopadne. Hlavně se to chce starat průběžně celej rok a né až tejden před odjezdem. Já jelikož se starám
OPEL ASTRA G Caravan 1.8,  X18XE1, r.v.2000, edice 100 - moje modrý letadlo ... ! JE NA PRODEJ ! 
(více v sekci AUTA - prodej)
Diagnostika TECH2, AB-COM - Táborsko

(více v sekci AUTA - prodej)
Diagnostika TECH2, AB-COM - Táborsko