Stránka 33 z 33

Re: Dodatečná montáž: Palubní počítač MID

Napsal: 21 říj 2014, 20:17
od zafi2dti
Tak ja uz nevim podle tabulky č.1 bych mel zapojit jeden nebo dva kabely uz si nevim rady. Nevi nekdo presny piny ? diky Honza :(

Re: Dodatečná montáž: Palubní počítač MID

Napsal: 21 říj 2014, 22:37
od Alzafir
No jo, to ale taky musíš napsat, o co ti jde. Jestli se diagnostika nepřipojila, tudíž není výstup, propojení s konektorem diagnostiky, anebo nemáš natažený drát do RJ motoru a tudíž to nefunguje? Z toho co jsi psal, je jasné jen to, že na diagnostice nic....co je to nic?....a není jasné, co jsi udělal. Jestli máš Y20DTH, jednotku PSG16, pak potřebuješ propojit pin 27 MID na pin 26, mezi tím je tuším konektor X87...
Schemata máš? V tabulce 2 je to popsané, co kam.
Kdyžtak mi pošli do emailu nákres konektoru MIDu a barvy drátů, co kam vede, na jaký pin. Zkouknu ti to aspoň na tomto konektoru.

Re: Dodatečná montáž: Palubní počítač MID

Napsal: 22 říj 2014, 00:56
od zafi2dti
Mas sz.

Re: Dodatečná montáž: Palubní počítač MID

Napsal: 09 čer 2016, 18:11
od KarloK
Dobrý deň!

Objavovali nove palubne počítači pre Opel Astra G.
Funguje s benzínom a plynom LPG.
Inštaluje sa na mieste originalnych hodínkov.

Detailný v inzerate:
http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=30386

Pekný deň :D

Re: Dodatečná montáž: Palubní počítač MID

Napsal: 20 čer 2019, 12:35
od Pjasatoo
Zdravím hoši jak mám zjistit jestli mám v autě potrebna cidla pro mid display s informacemi?? Děkuji za odpověď

Re: Dodatečná montáž: Palubní počítač MID

Napsal: 21 čer 2019, 12:31
od Astra - R@SAG
Pokud vím, tak nic se nemění, čádná čidla nejsou. Pokud ale auto nebylo vybaveno od vyroby originál autoradiem, je pak potřeba přes diagnostiku něco povolit, ale už přeně nevím co.

Re: Dodatečná montáž: Palubní počítač MID

Napsal: 21 čer 2019, 12:38
od Troodon
treba spravne formulovat otazky.. cidla tym myslis co snimac v nadrzkach, snimac hladiny oleja, snimac dosticiek ?
treba sa pozriet pod nadrzku, na olejovu vanu, na platnicky a hned vies alebo pozri ci idu tie kable k 32pin mid konektoru ale to este nemusi byt samozrejme osadene aj ked by tam kable isli do midu.
ak nemas 32pinovy konektor a mid tak tam nebude nai kabelaz na snimace a tym padom ani snimace tam nebudu.

Re: Dodatečná montáž: Palubní počítač MID

Napsal: 21 čer 2019, 13:12
od Astra - R@SAG
Já měnil pouze nádobku vhladící kapaliny s cidlem :D

Re: Dodatečná montáž: Palubní počítač MID

Napsal: 21 čer 2019, 16:24
od Alzafir
Pokud je tam TID, nebudou ani kabely, ani čidla. Ani ten konektor. Poud to chceš předělávat na MID, potřebuješ dobrý MID ( je jich všude dost, ale ne všechny jsou dobré, některé mají rozsypaný čaj místo znaků), nervy a natahat spoustu drátů, hlavně potřebuješ ten drát do ECU, kvůli čemu se vlastně MID dává. Taky nebude nejspíš natažený a kdo ví, jestli bude pin v konektoru.

Re: Dodatečná montáž: Palubní počítač MID

Napsal: 25 čer 2019, 09:34
od Pjasatoo
Dobře pánové děkuji za odpovědi.