hoj astráci mám malý problém dnes se mi z ničehož nic při zapnutí výstražných světěl i při normálním blikání současně rozsvítí kontrolka s tažným zařízením......v knize jsem se dočetl že to signalizuje že jsou směrová světla přívěsu zapnuta , ale já tam přívěs nemám toho bych si všimnul.....nemáte někdo podobnou zkušenost????Díky za kyžsou radu.
A nepřipojoval si v poslední době přívěs? Třeba se snímač zblbnul... Pokud ne, tak bych zkontroloval právě ty snímače, ale vůbec nemám šajna kde se nachází.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Neo24 píše:hoj astráci mám malý problém dnes se mi z ničehož nic při zapnutí výstražných světěl i při normálním blikání současně rozsvítí kontrolka s tažným zařízením......v knize jsem se dočetl že to signalizuje že jsou směrová světla přívěsu zapnuta , ale já tam přívěs nemám toho bych si všimnul.....nemáte někdo podobnou zkušenost????Díky za kyžsou radu.
To aj taká kontrolka existuje? Aj ja mám ťažné od výroby, ale nič také som nespozoroval na budíkoch.
Jo existuje , alwe už asi vím čím to je měnil jsem v zádu žárovky blinkrů za ledkové ty mají menší odběr proudu myslím , že kůli tomu se zblbnul pc jelikož si myslí že je proud ze směrovek dělenej do zadních světel a zbytek napětí je na přívěsu......
Trochu byl oživil tohle téma... mám podobne problém... akorát nemám na autě vůbec udělaný tažný zařízení... a všechno bylo v pohodě... asi před měsícem sem škrtnul podvozkem o sjezd... a začala mi tam blikat ta kontrolka světel přívěsu... pak najednou přestala... a teďka zase začala... akorát bliká nepravidelně.. jednou zapnu blink a ona se rozbliká.. podruhý zapnu blink a nic... a to naprosto nahodile. Dokonce jsem se díval a ty světla přívěsu neměly ani zapojenou pojistku ve skříňce...