Právě je 22 zář 2019, 18:27





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Klíče - imobilizér - ŘJ
PříspěvekNapsal: 30 kvě 2018, 18:17 
Offline

Registrován: 17 říj 2017, 19:27
Příspěvky: 3
Zdravím,
mám Astru rv. 2000, 1.4 16V
ztratil jsem svůj origo klíč, mám ještě dva náhradní, ale nebere mi je imobilizér. Čipy v nich jsou, ale jejich kódy zřejmě nejsou v ŘJ.
Car Pass mám. Jak velký problém je nahrát kódy z klíčů do ŘJ? Kolik to tak cca stojí? :? Neznáte někoho z Brna, kdo by mi je nahrál?

Díky za pomoc


Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku: Re: Klíče - imobilizér - ŘJ
PříspěvekNapsal: 30 kvě 2018, 20:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 zář 2011, 08:30
Příspěvky: 3377
Bydliště: Prostějov (TIR)
Kontaktuj RomanaK z Brna velmi velmi šikovný technik co dělá do Oplu.

http://www.carteam.info/

_________________
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Klíče - imobilizér - ŘJ
PříspěvekNapsal: 11 zář 2019, 08:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 28 dub 2009, 12:41
Příspěvky: 17
Zdravím, mám vyměněnou ŘJ, a mám k ní funkční pouze jeden klíč (čip imobilizéru). Druhým klíčem nelze nastartovat (čip je z původní ŘJ). Objednal jsem si z aliexpresu nový čip - OPEL ID40, ale nepodařilo jse mi jej OP-COMem zprovoznit. V imobilizéru (v OP-COM) je uložen na 4.pozici, ale je nefunkční. Později jsem si všiml že v položce imobilizér (v OP-COM) je uložen původní (jiný) VIN ŘJ, a jiné číslo klíče. Není to důvod, proč se mi nepodařilo spárovat čip? Pokud bych přepsal v položce imobilizéru VIN na správné, nepřestane mě zase fungovat ten již funkční čip? Díky za odpověď.

_________________
Opel Astra G 1.6 16V (Z16XE) 2001


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Klíče - imobilizér - ŘJ
PříspěvekNapsal: 11 zář 2019, 22:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 18 zář 2011, 08:30
Příspěvky: 3377
Bydliště: Prostějov (TIR)
Opcom neumí naprogramovat imo! Musíš to udělat přes origo tech II - tak že servis kde ho mají a tam doprogramovat.

_________________
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  





Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz