Uploaded with ImageShack.us
dakujem za odpoved tak som to nejako aj myslel takze teoreticky mam napojit 5A na - ci na + ?asi kor na + ze?vasekpetr1 píše:Pokud na tvém zapojeném zařízení dojde ke zkratu, tak ho odpojí až ta 60-ti ampérová pojistka. Obávám se ale, že dřív ta plasma chytne plamenem a nadělá hodně škody v palubovce, než ta pojistka vypne. Proto by bylo lepší v místě připojení před tu plasmu napojiít pojiskové pouzdro s 5A pojistkou.
dakujem za odpoved tak som to nejako aj myslel takze teoreticky mam napojit 5A poistku na - ci na + ?asi skor na + ze?ci aj na minus aj plus mam dat poistku?Lebo su plazma budiky z nich ide kabel do invetora a z invertora + a+ - co som zapojil do prepinaciej skrinky na svetla takze kde to mam prosim ta zapojitvasekpetr1 píše:Pokud na tvém zapojeném zařízení dojde ke zkratu, tak ho odpojí až ta 60-ti ampérová pojistka. Obávám se ale, že dřív ta plasma chytne plamenem a nadělá hodně škody v palubovce, než ta pojistka vypne. Proto by bylo lepší v místě připojení před tu plasmu napojiít pojiskové pouzdro s 5A pojistkou.
z invertora mi idu iba cisto minus a plus tak na to minus napojim 5A pojistku dakujem pre istotu lebo keby sa to nahodou odpalilo katastrofavasekpetr1 píše:Kolik ti tam vede nových vodičů? Pokud dva (plus a mínus), tak stačí do plusu zapojit tu pojistku. Pokud jsou tři (plus a mínus napájení, třetím vodičem přivádíš povel pro rozsvícení), tak stačí opět pouze do plusu. Obvykle to bývá červený vodič, černý je mínus. Ale to bude jistě popsané v manuálu, který jsi k těm budíkům dostal.
dakujem za upozornenie plus zlty minus hnedy a na to plus co ide z invertora napojim tu poistku ta dufam je jedno z ktorej stranyvasekpetr1 píše:Z technického hlediska se pojistky zapojují na plus, kostra neboli mínus je společný. Dodrž polaritu zapojení!
Preto lebo ked ich dam na parkovacky a potom zapnem stretavacie svetla tak mi nebude svietit a ked bude vecer co pojdem bez osvetlenia budikou alebo si dam parkovacky az vidim na budiky ale nie na cestu? :DCi je tu nejaka moznost ze sa to da napojit ked zapnem parkovaky aj stretavacie?vasekpetr1 píše:Ale doposud jsem nepochopil, proč to dáváš na potkávací světla? Vždyť přece palubka se má rozsvítit s parkovačkami?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |