Osvětlení interiéru Opel Astra G, 1,7 DTI
Osvětlení interiéru Opel Astra G, 1,7 DTI
Ahoj, prosil bych od vás poradit. Před 3 dny mi nešlo centrálem odemknout auto ( 2 dny stálo na vytrvalém dešti). Pak nešlo nastartovat ani přes kabely. Přes noc jsem dobil baterii a povedlo se nastartovat, ale svítila kontrolka dobíjení. V servisu zjistili, že prý odešel alternátor. Vyměnil jsem ho za nový. Auto startuje, dobíjí ale nezhasíná interiérové stmívací světlo. Na radu mechanika jsem otevřel a zavřel všechny dveře včetně kufru a kufr nešel otevřít a světlo svítí stále. Dveře u kufru mi nakonec zprovoznily, ale jdou otvírat jen centrálem.Bohužel nevím proč mi stále nezhasíná interiérové světlo. Raději jsem ho vyndal. Neví někdo řešení mého problému. Předem děkuji za rady. "dousa"
- Reklama
Re: Osvětlení interiéru Opel Astra G, 1,7 DTI
A nemáš náhodou povytáhnutý ovladač světel směrem k sobě? ono když ho vytáhneš, svítí interiérové světlo a to trvale 

______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Já jsem debil. Díky moc, byl to ten knoflík.

______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
- vasekpetr1
A ani se nemusíš bát, že by to vnitřní osvětlení samo nezhaslo - multitimer ti po půlhodině od vypnutí motoru zapnuté osvětlení samo vypne
. To samé i s origo rádiem.

Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)