tlacidlo zamknutia centralu v interieri
Re: tlacidlo zamknutia centralu v interieri
Ano, my zarytí Růmstraři známe
.

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
ja mozem mat tiez tuto funkciu pomocou alarmu, ale nepouzivam to. Ono to zamkne po otoceni klucu + nejaky cas a odomkne az po vypnuti kluca. takze pri havarii by som bol v aute veeelmi dlhobrhy píše:pokial to mas na alarme a mas airbagy v aute a alarm napojeny na RJ tak pri nehode ti ho odomkne ak teda nezrusis RJ skor ako vybuchnu airbagykukajz píše:Ahojte, no ja mám dorábané poplašné zariadenie (len kôli tomu že mi nefungovalo DO na kľuči) a tam sa dá nastaviť či chcem po zapnutí zapaľovania (tuším) automatické zamknutie dverí... Ale nemám to nastavené. Nemyslím si že je to dobrý nápad. Ozaj, kebyže sa chcem zamknúť (ešte nikdy som sa nezamykal), tak stlačím ten čudlík na dverách a fertig

ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
Centrál sa pri nehode odomkne sám, ak je zamknutý na prvú polohu, nap. zvnútra po zatlačení vodičovho kolíka na dverách.
Inak by ho v takej podobe nemohli montovať do auta. Už v eFku mám taký centrál.
Ale ten nápad je fajn. Kamoš to má na Vectre. Napr. by sa to mohlo spustiť tak ako automatické svetlá a odblokovať tlačidlom.
Inak by ho v takej podobe nemohli montovať do auta. Už v eFku mám taký centrál.
Ale ten nápad je fajn. Kamoš to má na Vectre. Napr. by sa to mohlo spustiť tak ako automatické svetlá a odblokovať tlačidlom.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
ved pri zapnutom zapalovani nie je mozne zamknut na druhu polohu. Jedine si sadnut, zamknut sa a tak ist. no niesom si isty ci by sa auto neodomklo. idem to asi vyskusat 
Edit:
Takze odskusane, po nastupeni do auta dvojite zamknutie, po zopnuti zapalovania sa auto odomkne.

Edit:
Takze odskusane, po nastupeni do auta dvojite zamknutie, po zopnuti zapalovania sa auto odomkne.

ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
Aj keď auto stojí s vypnutým zapaľavaním, malo by to fungovať.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
Presne tak - centrál je robená tak, že pri nehode by sa mal odomknúť. Je to aj v návode na používanie - aspoň v mojom. Kufor sa dá zavrieť otočením kľúča, ako to tu správne niekto napísal - potom sa nebude otvárať automaticky. Kolík na dverách je ľahko zatlačiteľný 
Ináč bratranec si nedávno kúpil Nissan X-trail. Tiež má všeliaké automatické zatvárania a kadečo... Bratranec to skúsil aktivovať a nakoniec to všetko vypol. Vadilo mu, že auto sa zatváralo samo - hlavne keď niečo potreboval naložiť
.

Ináč bratranec si nedávno kúpil Nissan X-trail. Tiež má všeliaké automatické zatvárania a kadečo... Bratranec to skúsil aktivovať a nakoniec to všetko vypol. Vadilo mu, že auto sa zatváralo samo - hlavne keď niečo potreboval naložiť

Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007