Příspěvek
od Arwy » 08 kvě 2009, 15:27
No ono to je občas s tou rýchlosťou a výkonosťou občas opačne ako by sme chceli

.
Inak je zaujímavé, že po aktivácií tempomatu mi OP COM v live datach neukazuje činnosť spínača spojky, stále tam mám len Active (spínač spojky by mal byť origo trojpinový, ale použil som z Astry H dvoj pinový). Spínač je funkčný, hodnota v live datach sa nemení ani pri vykrátení spínača. Tak isto aj položka Vehicle Speed in Cruise Control Range sa stále zobrazuje ako Active, nezávisle od rýchlosti vozidla.
A ešte sa mi stáva že tempomat niekedy nefunguje, sám vypadne z činnosti. Mal som podozrenie na ten spínač spojky, ale aj keď som ho vykrátil ampérmetrom, tak bolo jasné že prúdový obvod je uzavretý, aj v čase keď sa tempomat nechcel aktivovať. Napájanie páčky je tiež OK, po stlačení tlačítok sa zobrazia v Live datach. Ešte podozrievam spínač brzdy, ale ak by zostával občas zopnutý jeho kontakt, nebolo by to uložené ako chyba v RJ motora?
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL