Nový výchozí a hlavní web pro všechny fandy značky je OPEL-FORUM.CZ,
kde najdete jak kategorii Opel Astra G tak i Zafira A.

Toto forum bylo uzavřeno. Je možné pouze prohlížení.



AB-COM

Zde si můžete stáhnout manuály, příručky, servisní manuál a další
jindra
Příspěvky: 16
Registrován: 08 bře 2008, 15:48

AB-COM

Příspěvek od jindra » 12 bře 2008, 16:43

Máte někdo AB Com a funguje vám?Mě nekomuniku je a nevím proč,když přes stejný kabel opel tech funguje.Dík za info.

Reklama
 

Uživatelský avatar
Piškót
Příspěvky: 232
Registrován: 02 říj 2006, 17:53
Bydliště: Zlínský kraj

Příspěvek od Piškót » 12 bře 2008, 19:28

Nejspíš si budeš muset v AB-comu nastavit komunikaci přes kom a ne přes USB

jindra
Příspěvky: 16
Registrován: 08 bře 2008, 15:48

ab com

Příspěvek od jindra » 12 bře 2008, 19:56

to sem udělal,kabel je zaručeně dobrej a píše to" prufe interface, Error...."a když to zkusim znova tak píše že je zavřený port.mám to od maraB a tomu to chodí. dík J.

Uživatelský avatar
Arwy
Příspěvky: 714
Registrován: 27 črc 2006, 16:50
Bydliště: Slovensko

Příspěvek od Arwy » 13 bře 2008, 10:21

Tak napíš maraB. Ja si musím nastaviť v menu RS 232 a zrušiť zaškrtnutie Automatische Pin Auswahl deaktivieren ( Deaktivovaný automatický výber pinu) a šlape 100%.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL

Uživatelský avatar
iwo126
Příspěvky: 283
Registrován: 28 úno 2008, 18:16

Příspěvek od iwo126 » 13 bře 2008, 17:13

ma niekto skusenosti s opel tech2, ab-com funguje to cez usb. zistil som ze na notebooku nemam seriovy port a chcem kupit ten kabel

jindra
Příspěvky: 16
Registrován: 08 bře 2008, 15:48

tech2 a AB com přes usb

Příspěvek od jindra » 13 bře 2008, 20:52

Jde to,ale musíš mít dobře nastavenej převodník.Najdi si u ACI,tam maj vše a nebo poraděj.

Uživatelský avatar
iwo126
Příspěvky: 283
Registrován: 28 úno 2008, 18:16

Re: tech2 a AB com přes usb

Příspěvek od iwo126 » 13 bře 2008, 21:04

jindra píše:Jde to,ale musíš mít dobře nastavenej převodník.Najdi si u ACI,tam maj vše a nebo poraděj.
na www.aci.cz som nic nenasiel je to spravne a tebe to funguje cez usb

jindra
Příspěvky: 16
Registrován: 08 bře 2008, 15:48

ace-servis

Příspěvek od jindra » 15 bře 2008, 17:21


hugisss
Příspěvky: 25
Registrován: 16 pro 2007, 12:46

Příspěvek od hugisss » 27 čer 2008, 07:50

a ako sa to da odital stiahnut ........

PepaS
Příspěvky: 223
Registrován: 10 říj 2007, 06:36
Bydliště: Lysá nad Labem

Příspěvek od PepaS » 27 čer 2008, 21:46

me prispevky k problematice AB-COMu & USB tady: http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=45 a http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... ht=#165854

Bez upravy komunikacnich rutin programu AB-COM pres USB fungovat nebude! Na trhu je docela dost prevodniku USB/K-Line u kterych prodejce hrde hlasi, ze pracuji s OpelTechII i AB-COMem, ale to neni pravda!!! Takze prosim budte pri nakupu diagnostickych USB kabelu pro OPEL ostraziti.
Astra G Caravan Z16XE 2004
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít

PepaS
Příspěvky: 223
Registrován: 10 říj 2007, 06:36
Bydliště: Lysá nad Labem

Diagnostika pres USB

Příspěvek od PepaS » 15 črc 2008, 22:22

pokusil jsem se ve strucnosti shrnout sve poznatky okolo problemtiky diagnostiky vozu OPEL & rozhrani USB & OpelTechII & AB-COM - viz. TADY. Jeste Vam hodim link na opravare programu AB-COM, ktery realizuje vse v OpelDiag_USB.pdf zminene.
Astra G Caravan Z16XE 2004
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít

hugisss
Příspěvky: 25
Registrován: 16 pro 2007, 12:46

Příspěvek od hugisss » 12 srp 2008, 19:27

prosim vas ako sa da stiahnut ab com v tej ceskej verzii na tejto stranke
http://www.ace-servis.com/diagnostika.htm zatial dik alebo nema ju niekto nahodov stiahnutu lebo ja ju mam po nemecky a z nemciny som jelen ........zatial dik......

Uživatelský avatar
sovicka
Příspěvky: 719
Registrován: 01 bře 2007, 20:55
Bydliště: Prágl / HK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka » 14 srp 2008, 17:26

Mohli byste prosím někdo někam uploadnout funkční AB-COM?

Na té stránce výše se musí psát majiteli stránek a to se mi zrovna dvakrát nechce, když by to tu někdo mohl nahodit jednou a pořádně pro všechny :)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821

dateli
Příspěvky: 119
Registrován: 03 črc 2007, 14:48
Bydliště: Havířov

Příspěvek od dateli » 28 zář 2008, 18:28

sovicka píše:Mohli byste prosím někdo někam uploadnout funkční AB-COM?

Na té stránce výše se musí psát majiteli stránek a to se mi zrovna dvakrát nechce, když by to tu někdo mohl nahodit jednou a pořádně pro všechny :)

Take se moc přimlouvam 8) 8) 8) 8) (Jsem čerstvy majitel kabliku)

PS:V CZ verzi
1.6 74 KW 16V X16XEL

Uživatelský avatar
sovicka
Příspěvky: 719
Registrován: 01 bře 2007, 20:55
Bydliště: Prágl / HK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka » 29 zář 2008, 10:11

Našel jsem si nějaký pseudofunkční DE AB-COM a zjistil sjem že můj kabel ho neumí :( takže už to ani nepotřebuju...
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821

Odpovědět