Právě je 20 črc 2019, 19:53





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AB-COM
PříspěvekNapsal: 12 bře 2008, 16:43 
Offline

Registrován: 08 bře 2008, 15:48
Příspěvky: 16
Máte někdo AB Com a funguje vám?Mě nekomuniku je a nevím proč,když přes stejný kabel opel tech funguje.Dík za info.


Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 bře 2008, 19:28 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 02 říj 2006, 17:53
Příspěvky: 232
Bydliště: Zlínský kraj
Nejspíš si budeš muset v AB-comu nastavit komunikaci přes kom a ne přes USB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: ab com
PříspěvekNapsal: 12 bře 2008, 19:56 
Offline

Registrován: 08 bře 2008, 15:48
Příspěvky: 16
to sem udělal,kabel je zaručeně dobrej a píše to" prufe interface, Error...."a když to zkusim znova tak píše že je zavřený port.mám to od maraB a tomu to chodí. dík J.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2008, 10:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 27 črc 2006, 16:50
Příspěvky: 714
Bydliště: Slovensko
Tak napíš maraB. Ja si musím nastaviť v menu RS 232 a zrušiť zaškrtnutie Automatische Pin Auswahl deaktivieren ( Deaktivovaný automatický výber pinu) a šlape 100%.

_________________
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2008, 17:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 28 úno 2008, 18:16
Příspěvky: 283
ma niekto skusenosti s opel tech2, ab-com funguje to cez usb. zistil som ze na notebooku nemam seriovy port a chcem kupit ten kabel


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: tech2 a AB com přes usb
PříspěvekNapsal: 13 bře 2008, 20:52 
Offline

Registrován: 08 bře 2008, 15:48
Příspěvky: 16
Jde to,ale musíš mít dobře nastavenej převodník.Najdi si u ACI,tam maj vše a nebo poraděj.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tech2 a AB com přes usb
PříspěvekNapsal: 13 bře 2008, 21:04 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 28 úno 2008, 18:16
Příspěvky: 283
jindra píše:
Jde to,ale musíš mít dobře nastavenej převodník.Najdi si u ACI,tam maj vše a nebo poraděj.
na www.aci.cz som nic nenasiel je to spravne a tebe to funguje cez usb


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: ace-servis
PříspěvekNapsal: 15 bře 2008, 17:21 
Offline

Registrován: 08 bře 2008, 15:48
Příspěvky: 16
http://www.ace-servis.com/diagnostika.htm


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2008, 07:50 
Offline

Registrován: 16 pro 2007, 12:46
Příspěvky: 25
a ako sa to da odital stiahnut ........


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2008, 21:46 
Offline

Registrován: 10 říj 2007, 06:36
Příspěvky: 223
Bydliště: Lysá nad Labem
me prispevky k problematice AB-COMu & USB tady: http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=45 a http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... ht=#165854

Bez upravy komunikacnich rutin programu AB-COM pres USB fungovat nebude! Na trhu je docela dost prevodniku USB/K-Line u kterych prodejce hrde hlasi, ze pracuji s OpelTechII i AB-COMem, ale to neni pravda!!! Takze prosim budte pri nakupu diagnostickych USB kabelu pro OPEL ostraziti.

_________________
Astra G Caravan Z16XE 2004
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Diagnostika pres USB
PříspěvekNapsal: 15 črc 2008, 22:22 
Offline

Registrován: 10 říj 2007, 06:36
Příspěvky: 223
Bydliště: Lysá nad Labem
pokusil jsem se ve strucnosti shrnout sve poznatky okolo problemtiky diagnostiky vozu OPEL & rozhrani USB & OpelTechII & AB-COM - viz. TADY. Jeste Vam hodim link na opravare programu AB-COM, ktery realizuje vse v OpelDiag_USB.pdf zminene.

_________________
Astra G Caravan Z16XE 2004
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 srp 2008, 19:27 
Offline

Registrován: 16 pro 2007, 12:46
Příspěvky: 25
prosim vas ako sa da stiahnut ab com v tej ceskej verzii na tejto stranke
http://www.ace-servis.com/diagnostika.htm zatial dik alebo nema ju niekto nahodov stiahnutu lebo ja ju mam po nemecky a z nemciny som jelen ........zatial dik......


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 srp 2008, 17:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 bře 2007, 20:55
Příspěvky: 719
Bydliště: Prágl / HK
Mohli byste prosím někdo někam uploadnout funkční AB-COM?

Na té stránce výše se musí psát majiteli stránek a to se mi zrovna dvakrát nechce, když by to tu někdo mohl nahodit jednou a pořádně pro všechny :)

_________________
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?p=120821#120821


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 zář 2008, 18:28 
Offline

Registrován: 03 črc 2007, 14:48
Příspěvky: 119
Bydliště: Havířov
sovicka píše:
Mohli byste prosím někdo někam uploadnout funkční AB-COM?

Na té stránce výše se musí psát majiteli stránek a to se mi zrovna dvakrát nechce, když by to tu někdo mohl nahodit jednou a pořádně pro všechny :)



Take se moc přimlouvam 8) 8) 8) 8) (Jsem čerstvy majitel kabliku)

PS:V CZ verzi

_________________
1.6 74 KW 16V X16XEL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 zář 2008, 10:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 bře 2007, 20:55
Příspěvky: 719
Bydliště: Prágl / HK
Našel jsem si nějaký pseudofunkční DE AB-COM a zjistil sjem že můj kabel ho neumí :( takže už to ani nepotřebuju...

_________________
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?p=120821#120821


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  





Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz