Právě je 24 črc 2019, 10:42





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TIS2000
PříspěvekNapsal: 17 dub 2014, 16:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 led 2006, 13:39
Příspěvky: 8039
Bydliště: Liberec
tis asi nepoběží na 64bit

_________________
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
_________________
Astra G 3dv. Z16XE Automat
Astra G 3dv. Z20LET OPC

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel


Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku: Re: TIS2000
PříspěvekNapsal: 17 dub 2014, 17:27 
Offline

Registrován: 01 srp 2009, 13:55
Příspěvky: 3559
Bydliště: červenomodrá TOTALITA. PO Vychod.
tak to možem isť kľudne do pi.. lebo na 64 to jednoducho nedam, parada super world :evil: , ave XP! 8)

_________________
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TIS2000
PříspěvekNapsal: 17 dub 2014, 23:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 dub 2010, 15:39
Příspěvky: 2872
Bydliště: Ostrava
Ještě se můžeš vrátit zpátky na strom, na Widle XP 8)
Mám dojem, že mi přestaneš volat, vždycky se dozvíš nějaký průser :lol: , jako s tou 64bitovou verzí :?:
No ale už by to chtělo něco novějšího, než TIS 2000. Třeba bych vcelku uživil schemata na Zafiru tourer, 2012 :wink:
Existuje něco jako "záplata" dvoutisícovky? Tady jsem naprosto neposkvrněn informacema :oops:

_________________
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TIS2000
PříspěvekNapsal: 18 dub 2014, 07:59 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2011, 14:55
Příspěvky: 845
Bydliště: Brno
jerry mouse píše:
...ave XP! 8)


Aby si neostal sklamany, aj XP boli v 64-bitovej edicii

Inak odporucil by som pouzit windows xp mode alebo vmware, kde nahras 32-bitovy system a tam ti TIS pojde bez problemov.

_________________
Erikova Astra G 1.4 16V X14XE


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TIS2000
PříspěvekNapsal: 18 dub 2014, 08:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 08 dub 2009, 13:54
Příspěvky: 1101
Bydliště: Praha, Písek
jestli TIS nejede na 64-bitech, tak se omlouvám jerrymu, že jsem ho nestopnul, tuhle informaci mám až od teď.
V tom případě doporučuju "virtual PC" - prográmek, co se nainstaluje, vytvoří vitruální PCčko (překvapivě :lol: ) a na něm lze rozchodit skoro cokoliv. Výhoda - máte uložený systím, můžete v tom prasit a když se něco nepovede, máte zálohu předchozího stavu. Umé to instalovat systém z image.
Ideální věc, pokud máte třeba specifický hw (skenery např.) pro kterí nejsou na nových systémech ovladače.

_________________
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  





Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz