Právě je 22 srp 2019, 19:53





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 175 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 22 říj 2009, 20:14 
Offline

Registrován: 30 črc 2009, 22:39
Příspěvky: 15
Bydliště: Žilina
Je tu niekto zo zilinskeho kraj kto by mi vymazal chybu airbagov


Nahoru
 Profil  
 

PříspěvekNapsal: 27 říj 2009, 21:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 10 pro 2008, 20:25
Příspěvky: 215
Bydliště: Ústí nad Labem
Cauves chlapi, at hledam jak hledam, tak to nikde nachazim... Mam problem s interfacem a Tech2... Mam ho asi dva dny, dostal jsem k tomu soft OT2 a mam ho stazenej i v CZ, ale nejak mi to nechce makat. Zapojim do COM1, prdnu interface do zasuvky v aute, zapnu zapalovani, otevru program OT2 a vyskoci mi tam hlaska: Interface nenalezen, zadna odezva...
Je na to nejakej postup, nebo tak neco? nevite proc mi to nekomunikuje?? Diky za rady a tipy...
Mam tohle: http://www.obddiagnostika.cz/specialni- ... tech-2.php
PS. Mam stolni pocitac s OS Windows XP. A na jednom z PC mi to pise hlasku: Pozadovany sitovy prostredek nebo zarizeni, nebude nadele k dispozici. A na druhym se to neukazuje a stejne to nejde... Kejbl je fungl novej... Diky za moc za rady :mrgreen:

_________________
Kombi, 1,6 16V 74kW r.v.99, x16xel, zaslepený EGR, zavírání okýnek dálkou, díra ve výfuku...
Daignostika VAG-COM


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 27 říj 2009, 21:44 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 pro 2007, 00:59
Příspěvky: 4473
Bydliště: Kladno
zkus jít do nastavení jestli je tam nastaven COM 1
a zkoušíš to při připojeném autě ?

_________________
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 15 lis 2009, 17:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 28 říj 2007, 12:41
Příspěvky: 823
Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
nevim kam to dat tak treba sem :D
nahodou sme narazil na toto :) http://www.motordiag.cz/produkt/adapter-opel-tech2-usb co na to rikate?? ma to cenu kupovat? bohuzel muj notas je uz novejsim a COMport nemaa tak schanim na usb

_________________
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa :D ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )

OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru :) + 2x garfild za oknem :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 15 lis 2009, 18:15 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 pro 2007, 00:59
Příspěvky: 4473
Bydliště: Kladno
Na aukru todle maj za 1100 ,-

_________________
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 15 lis 2009, 18:24 
Offline

Registrován: 18 led 2007, 14:29
Příspěvky: 41
Bydliště: Kopr
pepik píše:
nevim kam to dat tak treba sem :D
nahodou sme narazil na toto :) http://www.motordiag.cz/produkt/adapter-opel-tech2-usb co na to rikate?? ma to cenu kupovat? bohuzel muj notas je uz novejsim a COMport nemaa tak schanim na usb


No i za tech 1100 to jsou vyhozene penize. Precti si neco o Opel Tech 2 a USB, nez si to koupis. Na vsech forech je toho spousta. Hledej klicove slova : Opel, Tech, USB, PepaS, MaraB


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 15 lis 2009, 21:38 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 28 říj 2007, 12:41
Příspěvky: 823
Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
takze bych to nemel brat? :( ta cena je hooodne lakavaa :)

_________________
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa :D ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )

OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru :) + 2x garfild za oknem :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 16 lis 2009, 01:30 
Offline

Registrován: 18 led 2007, 14:29
Příspěvky: 41
Bydliště: Kopr
ale jo, klidne si to kup, cena je lakava .. jen se pak nediv, ze ti s tim polovina modulu v aute nebude komunikovat :mrgreen: no ale nekup to za ty prachy :mrgreen: - viz http://www.marab.wz.cz/index2.html sekce UPDATE O USB. Ale uz to tu pisu opravdu naposledy :roll:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 20 lis 2009, 23:57 
Offline

Registrován: 20 lis 2009, 23:55
Příspěvky: 1
kde mám stáhnou diagnostiku na opel děkuji


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21 lis 2009, 00:19 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 pro 2007, 00:59
Příspěvky: 4473
Bydliště: Kladno
na aukru viz výše ..nebo k někomu aby ti to napíchl..ale začátek je mít NTB s připojením COM RS232

_________________
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 09 led 2010, 21:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 10 pro 2008, 20:25
Příspěvky: 215
Bydliště: Ústí nad Labem
adam09 píše:
zkus jít do nastavení jestli je tam nastaven COM 1
a zkoušíš to při připojeném autě ?

Zkousel jsem to na COM1 - COM4 a ani jeden nefunguje, zkousel jsem i jine modely aut a nic.
Zkousel jen pri zapnutem zapalovani...

_________________
Kombi, 1,6 16V 74kW r.v.99, x16xel, zaslepený EGR, zavírání okýnek dálkou, díra ve výfuku...
Daignostika VAG-COM


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 09 led 2010, 23:15 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 03 bře 2009, 21:57
Příspěvky: 3041
Bydliště: Frydek-Mistek
Nebudes mit neco spise s tim kabelem. Dle toho co popisujes by melo vse fungovat bez problemu. Jeste me napada, ze rada notebooku co ma RS232 (COM port) ho maji resen pres USB->RS232 prevodnik, ktery dela problemy prave diagnostickym kabelum kvuli nedodrzeni casovani. A tim padem nemaji plnohodnotny RS232. Jeste je moznost zkusit nejakou kartu (RS232 radic) do PCMCIA ci Expres Card slotu.

EDIT: V pripade desktopu bych asik vyloucil neplnohodnotny RS232 -> kabel asi blbe funkcni. Uz si vubec nekdy ten kabel videl fungovat ??

_________________
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 09 led 2010, 23:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2006, 19:31
Příspěvky: 870
Bydliště: Ústí nad Labem
Ideální pro ty kdo nemají COM port je např. http://www.nejlepsiceny.cz/ostatni-pris ... rdbus.html
Taky jsem tuto kartu používal, než jsem pořídil starší noťas HP nc 6120 s COM portem.

_________________
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 12 led 2010, 18:59 
Offline

Registrován: 04 lis 2009, 18:33
Příspěvky: 19
Zdravim ve spolek.potreboval bych pomoci s diagnostikou..vcera jsem si ji prevzal na poste za 4150,- je to opel scanner ,dosel kabel s usb portem a extra zabaleny prevodnik na starsi typ zasuvek..(obednavano z www.obddiagnostika.cz) software nedosel,zkousel jsem vsechny mozny programy,nejde nenacte :-( usb konektor se asi nainstaloval sam ale asi to neni uplne ono.. (mam win7) muze mi nekdo poradit kde sezenu nejakou instalaci toho kabelu + program na diagnostiku.moc se v tom nevyznam ale zkousel jsem ABCom,opel tech2 cz , autoscanner opel 1.0.1.71 , OpCom090714 a nic :-( vsechny jsou nejspis na com porty nebo proste neco delam spatne...prosim o radu,popripade nekoho kdo by mnel cas mi to nastavit (okres beroun a okoli),prijedu...jeste neco k autu:Opel astra 2001,1,4 16v hatchback,budu rad za kazdou odpoved.diky Michal


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 14 led 2010, 00:35 
Offline

Registrován: 18 led 2007, 14:29
Příspěvky: 41
Bydliště: Kopr
Pokud chces dobrou radu, tak vyuzij moznost vraceni zbozi prodejci do 30-ti dnu bez udani duvodu :-) To budes mit nejlepsi reseni .. A porid si neco rozumnejsiho za mene penez ;-) Detaily pres SZ.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 175 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  





Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz