Právě je 24 črc 2019, 05:09





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 175 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 03 bře 2007, 19:04 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 bře 2007, 03:40
Příspěvky: 18
Bydliště: Klášterec nad Ohří; Bečov nad Teplou; Praha
tady je programek ke stažení STAHUJ
s češtinou by nám mohl pomoci MaraB zkonatktuju se sním přes E-mail hned jak neco bude dám vědět.
http://www.marab.wz.cz/
:idea: NOVINKA tady jsem našel pěknej odkaz doporučuju mrknout na Opel Scan ja si to zatim jen otevřel a nepřipojoval ale vypada moc hezky :!:Zobraz stránku
tady si mužete objednat redukci Zobraz stránku
U našich bratrů to vychází levněji a lépe to i vypadá Zobraz stránku
Tady je navod na redukci pro nás šikovnější co si to umi udělat sami kabel se dá použít i pro jine značky seznam zde
Zobraz stránku

Muzete si převodnik objednat treba u Mary prodava ho za 1500 coz je nadherna cena tady je email na Maru spam2mail@seznam.cz a nejake obrazky:
Obr1
Obr2
Obr3
A ted mam pro vas malou lahutku jedna se o dokumentaci ke vsem moznym vozum je to na 3cd eTech2007!!!

TADY-1
TADY-2
TADY-3
TADY-4
TADY-5
TADY-6
TADY-7
TADY-8
TADY-9
TADY-10
TADY-11
TADY-12
TADY-13
TADY-14
TADY-15
TADY-16

_________________
Opel Astra Kombi 2.0 DI 16 V /1998


Naposledy upravil Messiah dne 04 úno 2008, 23:49, celkově upraveno 14

Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2007, 12:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 úno 2006, 16:48
Příspěvky: 1556
Bydliště: Praha
To je fajn, urcite vyzkousim. Dik zes to sem hodil.
Je tu ale jeden drobnej problem. Fakt neumim madarsky a vetsina error kodu je prave v madarstine. Nemate nekdo ty soubory (alespon teda GASTRAENGX14XE :D ) v anglictine, nebo jeste lip v cestine?

_________________
--- Astra G '98 1.4 16V ---


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2007, 14:59 
Offline

Registrován: 11 led 2007, 10:56
Příspěvky: 75
Bydliště: Zahorie (SR)
Rad by som uvital chybove hlasky aj na Z14XE (ENG). Alebo je to rovnake ako X14XE??

_________________
Astra G Caravan, X16XEL, 2000 + LPG ELPIGAZ

Diagnostika OP-COM v1.39 EN (MA, BA-po dohode)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2007, 22:48 
Offline

Registrován: 18 led 2007, 14:29
Příspěvky: 41
Bydliště: Kopr
Koukam ze moje cestina pro OT2 je docela zadane zbozi :lol: .. no a ted si rikam .. proc chcete radsi kupovat kablik s multiplexerem za cca 2500 Kc, kdyz si muzete prehazovat piny jednoduse rucne a tim usetrit cca 1700 Kc ? :? To jste ochotni zaplatit tolik za komfort ? 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007, 00:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 úno 2006, 16:48
Příspěvky: 1556
Bydliště: Praha
MaraB píše:
Koukam ze moje cestina pro OT2 je docela zadane zbozi :lol: .. no a ted si rikam .. proc chcete radsi kupovat kablik s multiplexerem za cca 2500 Kc, kdyz si muzete prehazovat piny jednoduse rucne a tim usetrit cca 1700 Kc ? :? To jste ochotni zaplatit tolik za komfort ? 8)


To ani ne, ale kdyz uz ten kabel kamos ma...
Takze mas ty knihovny?

_________________
--- Astra G '98 1.4 16V ---


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007, 02:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 bře 2007, 03:40
Příspěvky: 18
Bydliště: Klášterec nad Ohří; Bečov nad Teplou; Praha
MaraB píše:
Koukam ze moje cestina pro OT2 je docela zadane zbozi :lol: .. no a ted si rikam .. proc chcete radsi kupovat kablik s multiplexerem za cca 2500 Kc, kdyz si muzete prehazovat piny jednoduse rucne a tim usetrit cca 1700 Kc ? :? To jste ochotni zaplatit tolik za komfort ? 8)


Tak věci se snad dělaj proto aby o ně byl zájem ne? :-D Poto je tu asi i tohle forum. Koukal jsem na to přeložit se to dá ale pokud je to už jednou přeložený proč dělat stejnou práci dvakrat.
No každopádně to budou asi tyhle soubory

OPELDATA.EN
ODW.CONFIG
LangEN.ini
ECULIST.EN
A pak překlad souboru v adresáři /ErrorCodes

No a vefinále se překopne asi ještě opel.exe Tam předpokládám bude nastavení Language a přidá se tam čeština nebo máš tvoji češtinu jen přepis souborů .EN?

Dáš nám to prosím ke stažení volně Free nebo nás necháš vykysnout aby jsme každej přeložili jeden soubor a pak to spatlali nějak dohromady? Madarsky neumim tam bych musel použít nejakej translator tak to nebude asi moc dobre vysklonovany :-D.

_________________
Opel Astra Kombi 2.0 DI 16 V /1998


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007, 11:41 
Offline

Registrován: 18 led 2007, 14:29
Příspěvky: 41
Bydliště: Kopr
Ja sehnal nemeckou verzi, ktera ma samostatne EXE soubory pro kazdy COM port = jede to na vsech COM, ne jen na COM 1 jako ta "madarska".
Editoval jsem vsechny EXE soubory, prelozili jsme vsechny soubory z adresare ErrorCodes (takze jsou .CZ) a pak jsem prelozil ty soubory co zminujes vyse - OPELDATA.CZ, ODW.CONFIG, LangCZ.ini, ECULIST.CZ ... Ta nemecka verze mela doplnene nejake jednotky navic, napriklad podporu pro ECU motoru Renault nebo nejake starsi Oply.

Momentalne delam na prekladu AB-COMu, nastupce Opel Techu ktery uz konecne umi live data.

Nejsem svine ktera se ted bude bavit tim jak se ostatni trapi a delaji uz udelane, ale zase jen tak free to hodit do placu .. delali na tom 3 lidi poctive nejakych 80 hodin dohromady .. Nevim, zkuste neco navrhnout, beru vymenu soft za soft. Nejlepe uz na soukromem mailu, at tu nebrzdime forum. 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007, 17:48 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 úno 2006, 16:48
Příspěvky: 1556
Bydliště: Praha
Tahle verze ma COM1 - COM4, ale spis by me zajimalo, jestli to zmakne taky USB, pac notebooky uz seriovy porty nemaj.
Reseni je redukce, ale kdyz program zvladal UeSBecko, byla by to pohoda.

_________________
--- Astra G '98 1.4 16V ---


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007, 17:52 
Offline

Registrován: 18 led 2007, 14:29
Příspěvky: 41
Bydliště: Kopr
Program sam primo USB nezvlada a s USB prevodniky ma taky dost potize. Hodne jsem kolem toho meril a napsal na www.marab.wz.cz . Osobne NEDOPORUCUJI pouzivat USB-serial prevodniky s programem Opel Tech 2, jinak si rikate o problemy. Pro nove NTB je lepsi pouzit PCMCIA-serial kartu (ja mam za cca 800 Kc) a je po potizich.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007, 17:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 úno 2006, 16:48
Příspěvky: 1556
Bydliště: Praha
Diky za info. To asi kamose nepotesim. Chtel nejakou Pentium 3, aby nebyl ten notas tak drahej, ale je dost novej na to, aby mel COM port a dost starej na to, aby mel PCMCIA :?
No uvidi se, zatim se jede pres starej desktop :wink:

_________________
--- Astra G '98 1.4 16V ---


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007, 17:57 
Offline

Registrován: 18 led 2007, 14:29
Příspěvky: 41
Bydliště: Kopr
No ja mam PIII - 600MHz a ma jak seriovku, tak 2x PCMCIA :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007, 18:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 úno 2006, 16:48
Příspěvky: 1556
Bydliště: Praha
MaraB píše:
No ja mam PIII - 600MHz a ma jak seriovku, tak 2x PCMCIA :D


Za kolik prodas? :D

_________________
--- Astra G '98 1.4 16V ---


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007, 18:08 
Offline

Registrován: 18 led 2007, 14:29
Příspěvky: 41
Bydliště: Kopr
Luky píše:
MaraB píše:
No ja mam PIII - 600MHz a ma jak seriovku, tak 2x PCMCIA :D


Za kolik prodas? :D


Hmm, ta cena by se ti asi nelibila :lol:
Je to Fujitsu - Siemens LifeBook E6540 a mam ho docela vysperkovany .. CD-RW, 512MB RAM, 40GB HDD ... stal me 7000 Kc.

Mozna jeno upozorneni - uz 2 NTB Toshiba Satellite mi nejely s OT2 a to i kdyz mely seriovy port. Chyba je na strane Toshiby, pouziva mirne nestandardni pristup do registru seriovky coz Opel Techu dost vadi a proste tam nejede.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007, 18:31 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 bře 2007, 03:40
Příspěvky: 18
Bydliště: Klášterec nad Ohří; Bečov nad Teplou; Praha
MaraB jestli budeš mít čas mrkni na ten softik Opel-Scan mě se docela líbyl jestli máš možnost ho připojit na Astřičku dej vědět jak se to chová Díky

_________________
Opel Astra Kombi 2.0 DI 16 V /1998


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007, 21:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2006, 19:26
Příspěvky: 5792
Bydliště: Praha
To Marab: Možná je to dost nesmysl, ale nebylo by možný, že existuje nějaký diagnostický program na Oply pro PDAčka s Windows Mobile 5? Já jsem na OBDtool.org zaregistroval diagnostiku OBD pro PPC, ale nevím co s tím, ani jak to stáhnout poraď díky.

_________________
Mobil : 602318645


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 175 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  




cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz