Právě je 18 zář 2019, 01:00





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 112 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 17 dub 2014, 16:19 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2011, 14:55
Příspěvky: 845
Bydliště: Brno
vasekpetr1 píše:
Tak jsem ho (EPC4) donutil, aby se otvíral v IE. Ale jakmile chromákovi povolím právo výchozího prohlížeče, tak se chce otvírat v Chromu. Poraďte mi, jak natvrdo zadat internetovému zástupci na ploše (adresa URL: http://127.0.0.1:351/PQMace/launcher.html), aby byl pouze otvíratelný v IE8?


To je docela jednoduche. Kliknes pravym na plochu "Novy" -> "Zastupce" a do lokacie zadas cestu k IE a ako parameter das tu url.
Cize to bude vyzerat takto "C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe" http://127.0.0.1:351/PQMace/launcher.html
Potom uz len vytvoris odkaz a mozes veselo klikat :)

Keby ti to nejde napis SZ a vyriesime.

_________________
Erikova Astra G 1.4 16V X14XE


Nahoru
 Profil  
 

PříspěvekNapsal: 17 dub 2014, 16:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 24 led 2006, 09:33
Příspěvky: 3084
Bydliště: Červená Hospoda u Třebíče
Lake292: díky velký PC mágu :D , tvá rada zabrala. Chvíli jsem se trápil s parametrem, ale nakonec vítězství. Ještě jednou dík 8) .

_________________
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.

A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 17 dub 2014, 23:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 dub 2010, 15:39
Příspěvky: 2881
Bydliště: Ostrava
Taky řešení 8)
Já to mám tak, že používám FF na net, ale není nastaven jako výchozí. To není ani IE.
A zástupce pro EPC na ploše mám udělaného takto:
V nabídce start v programech najdu EPC, zobrazit URL, tu zobrazenou rozklinu, dám kopírovat zástupce a na ploše ho vložím. Je to ve formátu webového dokumentu, otvírá se to přes IE.

_________________
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 18 dub 2014, 09:00 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2010, 11:08
Příspěvky: 1120
Bydliště: Louny
hlavně že se to vyřešilo ;)

_________________
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 19 kvě 2014, 12:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 15 dub 2010, 20:50
Příspěvky: 989
Bydliště: Moravskoslezský
Opět jedna dobrá zpráva, epc jede i na IE verze 11,na win 7/64b pořád jsem bádal, jak ho donutit, aby neukazoval jen polovinu stránky, stačí jen překliknout na plné rozlišení - ikonka vpravo prostřední 8)


Přílohy:
EPC_a.jpg
EPC_a.jpg [ 56.26 KiB | Zobrazeno 3322 krát ]
EPC.jpg
EPC.jpg [ 49.43 KiB | Zobrazeno 3322 krát ]

_________________
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 04 čer 2014, 14:18 
Offline

Registrován: 21 úno 2013, 12:21
Příspěvky: 2
Ahoj,

mám problém s EPC na W7. Instalace v pořádku, při prvním spuštění se objevila chyba HTTP status 500, nastavila jsem ProxyGUILauncher dle návodu, chyba zmizela, ale pro změnu se objevila jiná: "Aplikace IE nemůže zobrazit tuto webovou stránku". Nevíte někdo, co s tím? Je třeba něco nastavit v IE? Na druhém počítači, kde mám XP, program funguje v pořádku, bohužel je potřeba počítač vyřadit a na novém počítači jsou W7.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 05 čer 2014, 09:02 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2010, 11:08
Příspěvky: 1120
Bydliště: Louny
Ahoj...zkus odstranit veškerou historii internetu,,aktualizovat IE na nejnovější

_________________
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 05 čer 2014, 13:26 
Offline

Registrován: 21 úno 2013, 12:21
Příspěvky: 2
Historii jsem odstranit zkoušela, i když je to docela zbytečné, protože je tam v podstatě čistá instalace W7, nainstalovaný IE11. Asi přestaneme v servise opravovat Opely. :evil:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 05 čer 2014, 14:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2010, 11:08
Příspěvky: 1120
Bydliště: Louny
áááá pozor změna..ani mě to nejde..v sobotu mi to šlo normálně a najednou mi to též nejde..no zkusím to nějak opravit a podívat se po tom jestli na něco nepříjdu

_________________
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 05 čer 2014, 15:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 24 led 2006, 09:33
Příspěvky: 3084
Bydliště: Červená Hospoda u Třebíče
Poslušně hlásím, že na XP s IE8 stále v provozu bez závad :D .

_________________
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.

A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 05 čer 2014, 15:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2010, 11:08
Příspěvky: 1120
Bydliště: Louny
já jsem teď na jiné wifi než na té mojí a nwm jestli to není tou wifi..protože všechny způsoby jsem na netu už zkoušel a stále nic :(

_________________
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 05 čer 2014, 17:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26 dub 2010, 15:39
Příspěvky: 2881
Bydliště: Ostrava
Wifina by s tím neměla mít nic společného. Já to používám na XP, FF, Zonealarm jako firewall. I když nemám připojení na net, což je většinou, tak to funguje, jen musím mít povolení ve firewallu pro přístup na net pro aplikace v epc.

_________________
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 05 čer 2014, 17:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 15 dub 2010, 20:50
Příspěvky: 989
Bydliště: Moravskoslezský
U mně - win 7/64 a IE 11 vše jede

_________________
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 18 čer 2014, 08:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2010, 11:08
Příspěvky: 1120
Bydliště: Louny
Ahoj Nellusko...po dlouhé době jsem se zas dostal..dnes jsem provedl odinstalaci a znovu nainstalování EPC podle mého návodu na stránce 1 a vše mi funguje jak má

_________________
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 01 dub 2015, 20:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 bře 2015, 10:10
Příspěvky: 92
Bydliště: Hlohovec
Ludkovia nechodi mi to :cry:

Stiahol som verziu Opel EPC (4.0) 3.2013.iso

Naisntaloval podla navodu na prvej strane a ked dam http://127.0.0.1:351/PQMace

vyhodi nasledovne:

Obrázek

Kliknem na Launch a vyhodi chybu:

Obrázek

Skusal som aj:

32 bit


On step 6 just do (quotes are needed!):
cd "C:\Program Files\Snap-on Business Solutions\Global EPC\GM\Configurator"
"C:\Program Files\Snap-on Business Solutions\Global EPC\GM\jre1.6.0_02\bin\java.exe" -jar Configurator.jar

Zbehlo to, ale efekt ziadny. :cry: :cry: :cry:

//edited//

Uz to facha :) :)

Obrázek

_________________
Zafira 2.0 Dti Elegance Y 20 DTH 2003, Diagnostika OP-COM v.081016 EN


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 112 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  





Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz