Manuál k rádiu car 300, 400, 500, 700, +kody pro car 300,400

Zde si můžete stáhnout manuály, příručky, servisní manuál a další

Moderátoři: Honz@, AstraMan, Radoš 92

Uživatelský avatar
synologic
Příspěvky: 2016
Registrován: 29 dub 2007, 20:25
Bydliště: BigCityHranice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic » 17 zář 2007, 14:38

Mám trošku prekérku se zjištěním kódu na Car 300. Je tady na rádiu spousta čísel a nevím, který mám do té kalkulačky napsat.
Příklad:
-GM030030407691
-no. :24455376
-7640852320
-nr 001614430

Sákryš, tak který platí?????? :lol: V té kalkulačce je místo na šest číslic.
Caravan
Obrázek
I pád na držku je pohyb dopředu...
Obrázek

Reklama
 

Uživatelský avatar
synologic
Příspěvky: 2016
Registrován: 29 dub 2007, 20:25
Bydliště: BigCityHranice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic » 17 zář 2007, 15:23

Použil jsem GM030030407691 s tím, že se tam vpisuje sedmimístné číslo, tak jsem to vzal od konce a napsal jsem tam 0407691. Udělal jsem to správně???? Dík za každou radu. :lol:
Caravan
Obrázek
I pád na držku je pohyb dopředu...
Obrázek

Okura
Příspěvky: 540
Registrován: 13 dub 2007, 17:01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura » 17 zář 2007, 18:50

co máš za kod?
0161? zkus a uvidíš :D

Uživatelský avatar
synologic
Příspěvky: 2016
Registrován: 29 dub 2007, 20:25
Bydliště: BigCityHranice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic » 17 zář 2007, 21:15

Zatím to nemám jak vyzkoušet, ale taky mi to vyhodilo 0161, tak to snad bude ok. 8)
Caravan
Obrázek
I pád na držku je pohyb dopředu...
Obrázek

pietro1785
Příspěvky: 18
Registrován: 10 říj 2007, 11:31
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Radio Car 500

Příspěvek od pietro1785 » 10 říj 2007, 11:35

Mohli by ste mi niekto pomoct s odblokovanim radio Car 500???
Alebo ist treba do Opla???
Vopred dakujem za odpovede.

Okura
Příspěvky: 540
Registrován: 13 dub 2007, 17:01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura » 10 říj 2007, 13:32

jasně, ale musel by jsi mi to radio poslat poštou :D
jinak to nejde nebo jedině do Oplu za velké prachy

pietro1785
Příspěvky: 18
Registrován: 10 říj 2007, 11:31
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

fuuu

Příspěvek od pietro1785 » 10 říj 2007, 14:18

tak to neni bohvieco...

Okura
Příspěvky: 540
Registrován: 13 dub 2007, 17:01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura » 10 říj 2007, 16:51

máš SZ

pietro1785
Příspěvky: 18
Registrován: 10 říj 2007, 11:31
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

??

Příspěvek od pietro1785 » 11 říj 2007, 08:28

SZ??

Okura
Příspěvky: 540
Registrován: 13 dub 2007, 17:01
Kontaktovat uživatele:

radio

Příspěvek od Okura » 11 říj 2007, 09:39

SZ = soukromá zpráva :)

pietro1785
Příspěvky: 18
Registrován: 10 říj 2007, 11:31
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pietro1785 » 11 říj 2007, 09:45

Aha :oops:
Uz aj ty mas SZ

Draculav
Příspěvky: 2
Registrován: 20 říj 2007, 17:56

Příspěvek od Draculav » 20 říj 2007, 18:30

Zdar lidi mohl by mi někdo zasslat kalkulačku na CDR 500. nebo když bych poslal udaje o radiu tak jestli by mi někdo vygeneroval kód. draculav@atlas.cz. Předem díky moc.

Okura
Příspěvky: 540
Registrován: 13 dub 2007, 17:01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura » 20 říj 2007, 19:38

problém je v tom že žádná neexistuje :D
jedině rozebrat a vyčíst

Draculav
Příspěvky: 2
Registrován: 20 říj 2007, 17:56

Příspěvek od Draculav » 21 říj 2007, 13:17

A dá se to nějak udělat bez vetší námahy odblokovat?

Okura
Příspěvky: 540
Registrován: 13 dub 2007, 17:01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura » 21 říj 2007, 19:21

asi ne, musíš rozebrat, vytaáhnout pamět (smd 24c16) načíst, popřípadně upravit a napropgramovat a zapájet.
tod vše

Odpovědět