taky teď nad tím přemýšlím....milosh píše:neco mi uniklo, ze Pitman uz nema tu peknou slecnu policistku?

taky teď nad tím přemýšlím....milosh píše:neco mi uniklo, ze Pitman uz nema tu peknou slecnu policistku?
Tak tu poznamku napis..by me zajimalo co te napadloCidla píše:taky teď nad tím přemýšlím....milosh píše:neco mi uniklo, ze Pitman uz nema tu peknou slecnu policistku?....měl se jednu uštěpačnou poznámku připravenou ale.....mlčim jak hrob
ale tak že slečna byla takova toulavá, tak že se třeba jen zas ztratila..a vypadá to, že jsi ji přestal hledatPitman píše:
Tak tu poznamku napis..by me zajimalo co te napadlo
Uz jsem to tu psal nekde jednou..pokud to vezmu jako metaforu tak je to presne...Cidla píše:ale tak že slečna byla takova toulavá, tak že se třeba jen zas ztratila..a vypadá to, že jsi ji přestal hledatPitman píše:
Tak tu poznamku napis..by me zajimalo co te napadlo
tak hlavní žes přišel na to že ji nemá cenu hledatPitman píše:
Uz jsem to tu psal nekde jednou..pokud to vezmu jako metaforu tak je to presne...
...ojetou pionýrku za neojetého pionýraYANEK píše:no pity spíš dej inzerát do vyměním
Neboj nebude to takové horkéGallo píše:No ty woe. Jestli nás tam chce náš Ostravský "tatínek" opravdu objímat, tak mě Defe bleskově škrtni![]()
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |