AstraDTI píše:Ja byl v Milo pred 2-ma lety, to slejvak nebyl
Jde mi jen o to, ze pokud si tam chci jen zaparkovat auto a pokecat, tak to je jako by byl sraz nekde na placenym parkovisti

Kdybych chtel sprintovat, tak beze vseho - zmerej mi jizdy, pripravej to atd ... Ale takhle bych to kilco radeji s ostatnima propil nebo projedl v restauraci, pripadne projel cestou na dalsi sraz
No a kdyz me u vjezdu jeste vytocej fixou na sklo, tak se nedivte mejm dojmum

Hale přijde mi divný, že se takhle rozčiluješ kvůli 100kč, tohle je minimum které je vůbec možné vybírat aby se pokryla režie, rozhodně si na tomhle srazu nikdo mastit kapsu nehodlá. Tyhle srazy vnikly přesně tak jako se konal sraz v Praze min. víkend. sešlo se pár lidí jen tak na pokec, jenže pak jich začalo jezdit víc a víc a tak se domluvilo letiště. Přeci jen je tam klid a hlavně se dá dělat víc věcí než jen stát na parkovišti. Dnes jezdí na tyto Opel (dnes již nejen Astra a kadett) srazy cca 80 - 100aut (cca 200lidí) a je to hlavně o tom pokecat s kamarády a ty soutěže jsou tam jen jako doplněk, každej se rád pobaví, někdo rád sprintuje, atd. A můžu Ti říct, že za to nikdo z pořadatelů nemá ani korunu, to co se vybere dá tak na výdaje a když něco zůstane, tak se za to nakoupí zase věci na příští sraz, vylepší se zázemí, atd. My to děláme pro vás a né pro zisk. Mrzí mě, že to někdo chápe jinak.