ten si .......................... někam.AstraMan píše:A já Ti dovezu umělý vánoční stromek, už ho nechci

ten si .......................... někam.AstraMan píše:A já Ti dovezu umělý vánoční stromek, už ho nechci
takže zase nic. hm výborný. komu jsem co udělalAPiK píše:Já přivezu "dárečky" zatím jen pro Ňamnejma, rychlehoradima a Trdla.
tééééda no to je dobrý. to je fakt že když mu ji všichni budeme chválit tak ji vezme. paráda. udělám mu cenuTrdlo píše:Vezme si jí Apik, vyjímečně bude mít své auto, tak si ji bude moct vyzkoušet, my mu ji všichni objektivně pochválíme (co bychom pro tebe Paule neudělali) a on jí vezme.
Paul píše:jo abych nezapomněl. mám stále volnou tu jednu opěrku loketní. APiK ví jak vypadá. mám ji stále v krabici v kufru tak kdyby někdo chtěl bude na srazu k mánínení to origo.
Měl jí už i minule a nepomlátili jsme segenius0011 píše:Paul píše:jo abych nezapomněl. mám stále volnou tu jednu opěrku loketní. APiK ví jak vypadá. mám ji stále v krabici v kufru tak kdyby někdo chtěl bude na srazu k mánínení to origo.
tak pozor aby nebyla o tu loketku rvačka
![]()
Co není - může být.Trdlo píše:Vezme si jí Apik, vyjímečně bude mít své auto, tak si ji bude moct vyzkoušet, my mu ji všichni objektivně pochválíme (co bychom pro tebe Paule neudělali) a on jí vezme.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |