no pro tebe určitě..new-name píše:236kč za jednu![]()

no pro tebe určitě..new-name píše:236kč za jednu![]()
dobře, něco Ti někdo doveze, a někdo jiný pomůže přidělat, OK?new-name píše:někdo mi něco včera nabízel, žekl jsem že to beru pokud mi to ještě někdo hned na tomhle sraze přidělá a ukáže že to jde, protože tomu nevěřim, teda ne tomu ale tomu že to u mě půjde![]()
tak jak?![]()
já bych prosil taky dvě podložky.....díky.rychlyradim píše:no problemo..kolik jich chceš?Juris píše:Prosím vás,nemá někdo podložky pod SPZ/RZ-astra-g.cz s dovozem do Ždírce???Chtěl bych to trošku vylepšit![]()
předem děkuji
![]()
si chceš hrát na otce Frankensteina?APiK píše:Beru nářadí, měřáky, zkoušečky, Trdlo diagnostiku.... Jen jsem zvědav, kolik aut ze srazu odjede domů.
Minimálně Tvoje a TrdlaAPiK píše:Beru nářadí, měřáky, zkoušečky, Trdlo diagnostiku.... Jen jsem zvědav, kolik aut ze srazu odjede domů.
beru železnou trubku a tři dlažební kostkyAstraMan píše:Jedině že by jsme se na oplátku pošťourali my ostatní ve Vašich
já si pro jistotu koupím zpáteční lístek. doufám že tam mají nádražínew-name píše:beru železnou trubku a tři dlažební kostkyAstraMan píše:Jedině že by jsme se na oplátku pošťourali my ostatní ve Vašich![]()
vezmi 4 - mysli aj na kamarádynew-name píše:beru železnou trubku a tři dlažební kostkyAstraMan píše:Jedině že by jsme se na oplátku pošťourali my ostatní ve Vašich![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |