chci koupit na astru zadní led lampy černý a na netu je cena 6500-7500kč a najednou tady http://carbonia.cz/?m1=15&t=248&t2=19 (musíte chvíli skrolovat dolu) sou černý led lampy jen za necelejch 5000kč.....nemá s nima někdo zkušenosti nebo myslíte že to sou ty samý kvalitní co jinde maj minimálně o 1500kč dráž? Díky
No já si si rád připouštim kritiku,ale teda přijde mi že tady je neoprávněná,protože se mi to zdá dobrý černá k černý....nevim no,ale podle mě by tam ty stříbrný byli jako pěst na oko......
mekki24 píše:No já si si rád připouštim kritiku,ale teda přijde mi že tady je neoprávněná,protože se mi to zdá dobrý černá k černý....nevim no,ale podle mě by tam ty stříbrný byli jako pěst na oko......
MEKKI MAS UPLNOU PRAVDU A HLAVNE SE NETRAP TEMA BLBIMA NAZORAMA TY SVETLA NA TVIM AUTE VYPADAJI SUPER
mekki24 píše:No já si si rád připouštim kritiku,ale teda přijde mi že tady je neoprávněná,protože se mi to zdá dobrý černá k černý....nevim no,ale podle mě by tam ty stříbrný byli jako pěst na oko......
MEKKI MAS UPLNOU PRAVDU A HLAVNE SE NETRAP TEMA BLBIMA NAZORAMA TY SVETLA NA TVIM AUTE VYPADAJI SUPER
pavlikjaa píše:MEKKI MAS UPLNOU PRAVDU A HLAVNE SE NETRAP TEMA BLBIMA NAZORAMA TY SVETLA NA TVIM AUTE VYPADAJI SUPER
Proc hned tak tvrde, kazdy mame jiny nazor a proc hned oznacovat nazor jineho jako blby . Me se osobne ty cerne take zdaji good, ty stribrne by byly dle me jako pest na oko .