Máte někdo zkušenosti s ofukama (protiprůvanový plexi) na Astru s fóliema?
Ofuky mám čerstvě doma (nenamontovaný) a na příští týden jsem objednanej na fólie, volal jsem do montážní firmy, jestli jim nebudou překážet a dostalo se mi infa, že je tam nedoporučujou vůbec dávat, páč prej moc tlačej na okno (ubíraj mu místo či co) a trhá to pak fólii.
Co vy na to?
Auto musí sloužit mně, né já jemu. Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Ja som to tu už niekde písal, mám na služobnej fábií ofuky a je to strašné.Vzhľadom to ujde ale pri každom zatváraní okien mi ich vráti späť a to ma strašne vytáča. Ofuky teda ee.
Já je měl na Fku a je fakt, že při dovírání je znatelný odpor. Sklo se vlastně o jednu stranu opírá o ten ofuk a o druhou stranu o gum.těsnění.
Jen nechápu, jak ofuk může trhat fólie, dyť ofuk je z venkovní strany skla a fólie se lepí zevnitř. Aspoň já to tak na Fku měl.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Taky jsem o nich uvažoval,já je měl na felině 6 let a žádný problém kromně jejich účinosti nad 90km hukot ale ona má hodně svislé předni sloupky,taky by mě zajimaly jejich účinky na Astře protože na kráse jí nepřidají.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
STAN.CHAD píše:Taky jsem o nich uvažoval,já je měl na felině 6 let a žádný problém kromně jejich účinosti nad 90km hukot ale ona má hodně svislé předni sloupky,taky by mě zajimaly jejich účinky na Astře protože na kráse jí nepřidají.
Pokial by som mal manuálne sťahovanie okien a nemal klímu tak by som si ich dal aj ja. Ale kak máš okná v elektrike, tak to robí naozaj problém.
STAN.CHAD píše:Taky jsem o nich uvažoval,já je měl na felině 6 let a žádný problém kromně jejich účinosti nad 90km hukot ale ona má hodně svislé předni sloupky,taky by mě zajimaly jejich účinky na Astře protože na kráse jí nepřidají.
Pokial by som mal manuálne sťahovanie okien a nemal klímu tak by som si ich dal aj ja. Ale kak máš okná v elektrike, tak to robí naozaj problém.
Ale ne všem to dělá problém, když je mají v el.