Fólie vs. STK
Fólie vs. STK
Čaute. Plánuju na Astru folie. Chci se zeptat, nevíte někdo jaký jsou min. povolený průsvitnosti ?? Nechci se dostat až půjdu v záři na STK do problémů. Já myslím že to je nějak kolem 70 procent předek a 30 zadek ale jistej si nejsem vůbec!!! Navíc mám už malinko zatmaveno od výroby. Je tam min. 70 procent...
- Reklama
Re: Fólie vs. STK
dopředu nesmíš dát nic bo astra už má tonovaný okna od výroby, vzadu můžeš mít co chcešCUBErt píše:Čaute. Plánuju na Astru folie. Chci se zeptat, nevíte někdo jaký jsou min. povolený průsvitnosti ?? Nechci se dostat až půjdu v záři na STK do problémů. Já myslím že to je nějak kolem 70 procent předek a 30 zadek ale jistej si nejsem vůbec!!! Navíc mám už malinko zatmaveno od výroby. Je tam min. 70 procent...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
A tohle zatmaveni v peci, to pak muzes mit i na prednich bocnich oknech?ghostrider píše:lepší je zatmavení v peci, není to zas o tolik dražší (kámoš platil 6500,- za Toledo)a máš na to atest, jinak z těma procentama netuším..
Kazdej porad rika, ze ve predu nic byt nesmi, ale videl jsem dost aut, ktery jsou zatmaveny cely (teda az na predni sklo). Vetsina teda luxusni kary, takze to maj asi od vyroby...
--- Astra G '98 1.4 16V ---
každá astra G má 70% propustnost už od výrobyCUBErt píše:Podle mě můžeš mít na předku zatmavení do nějakejch 70ti procent propustnosti. To je hodnota kterou maj Astry v základu. Ale nevim jestli všechny. Ale já si právě nejsem jistej těma hodnotama.
jo přijdeR.A.Y. píše:To jo, ale přijde ti tohle jako 50%![]()

to Luky - vzadu mám 35% propustnost.Taky jsem čuměl že je to tak velký rozdíl v propustnosti, ale vzhledově to moc poznat nejde. Vlastně teda až na Vojtu, ten pozná na astře všechno 
to Vojta - jestli na technickou půjdou dolů, tak pak si na další 2 roky dám znovu a ještě tmavší

to Vojta - jestli na technickou půjdou dolů, tak pak si na další 2 roky dám znovu a ještě tmavší

Naposledy upravil(a) R.A.Y. dne 01 srp 2006, 16:16, celkem upraveno 1 x.
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.