to by moh bejt překopanej zenderFrydex píše:Hmmm, tak světla už mám, křídlo už mám taky a stejné.... a teď kde sehnad ten nárazníček
http://www.fun-tuning.cz/index.php?page ... 068&lang=0
to by moh bejt překopanej zenderFrydex píše:Hmmm, tak světla už mám, křídlo už mám taky a stejné.... a teď kde sehnad ten nárazníček
no nevim no ale Géčko už asi ne....přecejenom nějaký prachy jsem našetřil a tak nejspíš háčko a nebo se přesunu z Rüsselsheimu do MünichuHonzza píše:jakto ze ne Gecko
Tak ti nevim, jestli je to dobrá volba. Máš to celkově tak pěkně upravený a nějak se mi tenhle nárazník k tomu nehodí. Nějak si to neumím představit.Frydex píše:Hmmm, tak světla už mám, křídlo už mám taky a stejné.... a teď kde sehnad ten nárazníček
Princ William píše:no nevim no ale Géčko už asi ne....přecejenom nějaký prachy jsem našetřil a tak nejspíš háčko a nebo se přesunu z Rüsselsheimu do MünichuHonzza píše:jakto ze ne Geckocož určo rádi slyšíte co????????
si ale necham combo v záloze aby jste mi nevynesli v zubech...pro jistotu
no pořád se mnou ale na srazy bmwHonzza píše:Tak to Hacko ti jeste schvalujuS kym bych pak jezdil do nemecka na srazy?
![]()
![]()
Myslíš ?..... hmm, ja si říkám, že by nebyl zlý.... no, každopádně to nebude zítra... tak horizont 5ti let, jestli vůbecmajesty píše:Tak ti nevim, jestli je to dobrá volba. Máš to celkově tak pěkně upravený a nějak se mi tenhle nárazník k tomu nehodí. Nějak si to neumím představit.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |