Příspěvek
od IGI » 04 črc 2009, 09:27
No na xenony mne ukecal kolega, že je mají i nová auta a čočky nemají, (je fakt, že nemají čirou optiku ale sklo s lomem paprsku jako u starších aut).Takže jsem to nakonec zkusil a jezdím dva roky bez problémů. Nikoho to neosilňuje, to je vyzkoušeno o tom jsem už psal. Nejhorší světla pod sluncem mají Fabie. Osilňují jako prase přímo do ksichtu. Pokud je světlo dobře nastaveno tak na STK jsem přijel a pohoda. Zrcadlovka nasměruje paprsky kam je určeno takže proč ne jsem si řekl. No POLIŠI (SALÁM

)a vyhlášky jsou jiného názoru ale myslím, že kdybych tam dal bílé 6000K tak mne aní nezastaví. Jinak mám vše uděláno tak, že vozím H7 a pokud je problém tak na místě do 3minut mám světla přehozené a pokud odstraníš závadu na místě tak je to OK a jedeš. Je to sice nepříjemné ale účinné. V každém případě to chci vyřešit ale nové auto zatím neplánuji. Spotřeba 6,5/100 LPG, přímé sekvenční vstřikování 4-generace a jezdím za 60hal./1Km. No nejlepší investice a úprava auta.
Udělám úpravy, které budou třeba aby bylo vše dle norem zákonů aspoň na 99%

takže Salámku polepším se.

Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.