lampy
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
ehe..... dik no....libik píše:staci malo a mas ho do smrti raz dva...xpolstarekx píše:YANEK: ale simte, diodovy lampy out?![]()
Mnjo halejdte me se libej jo, kdybych planovala si to auti nechat nak dyl tak si koupim este jedny a budu si to menit, ale... zadny auti nemame do smrti

Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

-
- Kontaktovat uživatele:
YANEK: njo tak alespon uznas ze na vyber toho fakt nejni moc...
ja kdybych tam soupla cerveny vypadala bych jak este vetsi blazen, kdyby ty cerny bylo by to jak dva fleky co tam nepatri a kdyz uz tak sem chtela diodky njo a ty od FK jsou vsechny stejny mi prijdou

Tak mě tu máte

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
tak ja mam treba tyhle. docela ujdou. mam ale tmave modrou metlu.
ty s tema bilejma blinkrama se mi taky libi. ale uz jsem si houpil tyhle. tak to neresim.
www.autodoplnky.cz/picture/shop/big/autostyle_0146.jpg
ty s tema bilejma blinkrama se mi taky libi. ale uz jsem si houpil tyhle. tak to neresim.
www.autodoplnky.cz/picture/shop/big/autostyle_0146.jpg
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Pro všechny!!!
Ty světla origo, čirá zpátečka a čirej blinkr, to jsou světla original Opel/Chevrolet, takže nehrozí nekvalitní zpracování, nezatíká do nich, no prostě blabla, origo, a jezdí to v zemích Kolumbijských. Brácha tam zrovna je, takže se pokusí mi je přivézt. Neříkám teda že jsou jen v Kolumbii, ale jezděj tam Chevrolety Astra s těmahle světlama, takže zamiřte tam
)))
Ty světla origo, čirá zpátečka a čirej blinkr, to jsou světla original Opel/Chevrolet, takže nehrozí nekvalitní zpracování, nezatíká do nich, no prostě blabla, origo, a jezdí to v zemích Kolumbijských. Brácha tam zrovna je, takže se pokusí mi je přivézt. Neříkám teda že jsou jen v Kolumbii, ale jezděj tam Chevrolety Astra s těmahle světlama, takže zamiřte tam

Astra G Caravan 1,6 16v, Corsa A styling OPC