no já nevim, ale když jsem sundaval já lišty, tak vždy první čudlík jak vy říkáte je ve skutečnosti šroubek z vnitřní strany dveří po sundání tapecáku!!! ))
M&R píše:Pozor, pánovi je líto vrazit do astřičky šest stovek
to neni ale jeta mi poslouzi jako nova. uz jsem si ji stahnul v elektronicke podobe ale stejne ji radeji chci v knizni podobe
Jardo nemohl bys mi tu knihu poslat na mail? kvetoslavek@seznam.cz mam net jen ve skole.... dikec.
to mam take a ke vsemu to nejde stahnout ci poslat pres mejl. rad bzch te pomohl ale mozne by bzlo lepsi kdyby ji sem nekdo hodil s linkem. ma to cca 50MB
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Anonymous píše:no já nevim, ale když jsem sundaval já lišty, tak vždy první čudlík jak vy říkáte je ve skutečnosti šroubek z vnitřní strany dveří po sundání tapecáku!!! ))
ja tam zadnej sroubek nemam (mam 3dv verzi). listu na dveri staci jenom posunout do prava (leva strana u ridice) a bocni lista je dana asi na 3 trnech (staci jenom vypacit od boku auta) vse slo bez jakeho koliv naradi staci pouze ruce
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Já bych s dovolením popošel dál. Jak je to s lakováním těchto originál plastů. Někdo mi říkal, že jsou nelakovatelné. Ale zase podle fotek na fóru vidím, že někteří je přestříkaný maji. Děkuju za info!!!
Chtěl bych se zeptat eště k tomu lakování. Mam taky tmavě zelenou metlu apár oděrek na autě Scháním číslo barvy a nevim jak na to,těm obchodum jak to míchají moc nevěrím. Dá se to někde vyčíst podle nejakého čísla??? Dik
číslo laku je napsano na štítku když otevřeš od spokujezdce, ale lepší to je u těch co mýchají laky protože si podle toho čísla najdou přibližnou barvu a pak vzorky porovnají s tvým lakem (pusobení slunce a nečistot se mění barva) a namýchají tu co je nejpodobnější te tvé