Tapacir isiel trochu tazsie naspet ale pohoda treba sa stym trocha pohrat inac super vec mal som to priblizne za 7 hodin obe dvere . Urcite sa pustim aj do prednych.
Ja som použil na tlmenie asfaltové pláty sinus live.Odmastiť dvere benzínom a nahriať plát teplovzdušnou pištoľou po nalepení.Popritláčať rukavicami,nakoľko je tam dosť vysoká teplota.ANS pena tiež sinus live do tapacírov a aj lepená na asfaltové platy-vnútro dverí.Odhlučnené super+ odstránené vybrácie.
Aspon viem ze nie som sam co roby taketo upravy Inac uz mam kupene repro do prednych dvery Ground zero 165 F a tiez budem odhlucnovat len si ich chem spravit ozaj kvalitne ! Uz mam nakupene nejake materialy len este potrebujem cas na montaz potom dam aj nejake foto !
Potrebujes asfaltove platy ktore sa nahrievaju do vnutra dvery teplovzdusnou pistolou len si treba dat pozor aby si moc neprehrial plech lebo sa moze znicit lak , dalej tlmiaci sprej je aj na fotke ten stoji okolo 400sk. Namiesto tej cervenej folie pod tapacirom som pouzil termo alobal pod radiatory stalo to 250sk prilepil som to obojstrannou paskou . A este tlmiaci material pena a da sa to kupit vkazdej dobrej predajni na auto hifi len si treba dat pozor na ceny niektory predajcovia nevedia co za to pitat! inac moc dobra vec ziadne pazvuky krasny cisty zvuk aj bez zosilovaca a tichsi interier mozno az o 50% Este tolko ze k reproduktorom ak sa davaju nove treba aj podlozky pre stredobas a prisposobit ,stym som sa potrapil najviac
Urcite ked som to kupil na Slovensku tak v Cechach urcite Jak som uz pisal lepsia autohifi predajna a kupis to na jednom miste asfaltove platy cim vecsie tym su lepsie tlmiaci sprej a pena . staci sa spitat oni uz budu vediet poradit .