Kryty na spetne zrkadla

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
levelman

Kryty na spetne zrkadla

Příspěvek od levelman » 04 kvě 2010, 21:44

Caute, mam mensi problem, v BA sa nasiel nejaky kkt co mi musel rozbit kryt na spetaku pretoze som ho jedno pekne rano na aute uz nenasiel. Konkretne sa jedna o Astru Coupe 1.8. Najlepsie na tom je ze som isiel do servisu (nie sice Oplackeho, ale inak do normalneho ..), a tipek mi objednal v pohode nahradny kryt na pravy spetak. Nastriekali ho na farbu auta, ale on nie a nie sediet. Podla mna skratka objednal kryt na obycajnu Astru G, nie coupe. Uz v minulosti som mal problem ze diely Astry G na coupe nesedia. Chcem Vas poprosit, neviete kde by som zohnal kryty (kludne na obidva strany) na spetak? A na inych Coupeckach som videl aj pochromovane, aj tie by sa mi pacili. Neviete kde sa to da zohnat? Aby bolo jasne o co ide, tak toto: http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-ASTRA-MK ... _649wt_939 . Akurat ze tento link je na astru 2004 a vyssie, moje coupe bolo ale vyrobene v 2002. Za radu vopred dakujem, bez krytu ten spetak, ajked je plne funkcny vyzera dost zle.. viete si predstavit.
Opel Astra Coupe 1.8 16V

Reklama

TOMHAJ

Re: Kryty na spetne zrkadla

Příspěvek od TOMHAJ » 21 kvě 2010, 12:26

Ahoj, já bych řekl, že kryty zrdcátek z druhovýroby nesedí vůbec a je jedno, na "jakou" Astru to kupuješ...Sám s tím mám zkušenosti dvě a musel jsem 2x kupovat origo zrdcatko z vrakáče. Jednou mi kryt ukradli a podruhé mi zrdcátko zlomili úplně.
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)

Odpovědět