čirá optika od fi.Jk Design
-
čirá optika od fi.Jk Design
Opláci bacha na tuto fi.JK Design Tunning,koupil jsem od nich čirou optiku a při namontování jsem zjistil,že dálkové svítí níž než potkávací.Když jsem je reklamoval poslali mně je hned zpátky,že jim nic není a reklamace pro ně skončila.Když jsem poslal oznámení k soudu,odepsal mně jejich právník a za tu odpověd mám já jim prý zaplatit 12000kč.Dle mého jsou to pěkní dacani.Tak bach na fi.JK Design Tunning.
- Reklama
Re: čirá optika od fi.Jk Design
Několikrát jsem nakupoval na jejich web. stánkách a vždy bez problému... Sice ne optiku či části podvozku, ale zatím no problemo...
A ta dlužná částka je za prohraný soudní spor, ne? Pokud sis nechal udělat znalecký posudek a z něho vyplynulo, že ta světla jsou opravdu vadná již od koupi, tak se odvolej
A ta dlužná částka je za prohraný soudní spor, ne? Pokud sis nechal udělat znalecký posudek a z něho vyplynulo, že ta světla jsou opravdu vadná již od koupi, tak se odvolej

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Jenom jestli nebyla chyba někde jinde... Několikrát jsem u nich nakupoval i mam za sebou jednu reklamaci a všechno v pohodě na prodejně i po mailu dobrá komunikace i přístup...
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jestli nahodou pan Kalina neni od konkurence a nesnazi se firmu nejak poskodit kdyz vi ze tento web ma dobrou navstevnost a tudiz si toto precte dost lidi 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Od konkurence není. Ale spíš jestli namontoval do světel správné žárovky. Ona taky HID sada v potkávačkách může udělat své...
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line

Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
-
žárovky ve světlech jsou OK,světla prohlížel soudní znalec a fakt dálkové svítí níž než potkávací a pan šéf fi .JK Design nechtěl světla zpět ani po znalcově posudku,jestli si myslíš,že to tak není zavolej na 721107393 a popíšu ti přístup této firmy k zákazníkům.
Dobře, slibujeme že si na ně dáme všichni pozor, děkuje za upozornění.....