klepanie v oblasti motoru

Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Zamčeno
petko138
Kontaktovat uživatele:

klepanie v oblasti motoru

Příspěvek od petko138 »

Caw Astraci.
Nedavno som si vsimol divneho, takeho (plechoveho) klepania z motora pri rozbiehani z oblasti motora....tobi to pri cca 900 - 1000ot/min, a robi to len ked je zaradeny rychlostny stupel...na neutraly to nerobi...robi to pri, 1,2,3 rychlostnom stupni...neviete nahodou niekto co by to mohlo byt, alebo na co by som sa mal zamerat?? Mam Astru 10/2000 2.0 DI 16V Diky
Reklama

langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

no tak podla mna 900 ot, na rozbiehanie neni bohviečo...sak to sa potom ten motor celý musí chveť......čo keby sa skusis rozbiehat pri vyssích otáčkach?Tak ale 1500?
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
petko138
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petko138 »

nijak mimodiadne sa nechcveje...a skus sa s naftou rozbuehat na 1500ot, je to dost hlucne :)dobre teraz tu nejde o styl jazdy..mne ide hlavne o to, ze pred tym mi tam nic neklepalo...je to dost otravny zvuk...cez zavrete okno to nepocut, ale ked je okno ztiahnute, tak to dost lezie na nervy...:-/
Chavron

Příspěvek od Chavron »

mam 2.0dti ale na 1000 otackach sa teda nerozbieham...mozno sa ti pri tych vibraciach nieco uvolnuje, skus pozriet poriadne motor zdola aj zhora, ci nemas niekde nieco uvolnene...
petko138
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petko138 »

!!!VYRIESENE!!!

Odtrhnuty silentblok co drzi motor a prevodovku...:)
Gabrihell

Příspěvek od Gabrihell »

Ahojte,

hľadal som na fóre nejaký link, ktorý by popisoval môj problém ale nenašiel som nič. Dúfam, že mi niekto pomôže. Dnes som zaregistroval klepanie v oblasti motora. Úplne mi to pripomínalo klepanie nafťáku. Po naštartovaní to bolo dosť hlasné a pravidelné. Po prejdení cca 2 km som zastavil a bolo ticho. Ale ako som dlhšie stál počúval, začínalo sa to vracať.... Vypol som motor a počkal 30 min, a znovu naštartoval a klepalo to ďalej. Dnes som zhodou okolností menil olej. Neviem či to s tým môže mať niečo spoločné. Olej mám Total 10W-40.
Astra G 1,8 16V, 1999, 85 kW, X18XE1
Zamčeno