problém po prvním nastartování
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
problém po prvním nastartování
Zdravim kolegové, potřebuji od Vás nějakou radu. Pokaždé když ráno přijdu k autu a bez obtíží nastartuju cca po 5 vteřinách mi motor po zakolísání otáček zhasne. Když chci znovu nastartovat musim to točit zhruba 10 sec. než naskočí. Potom už vše funguje. Tyto problémy mám jenom ráno. Bojím se o startér. Díky za vaše rady a tipy - je to asta caravan 2.0DI 16V, r.v.98
- Reklama
No tak to může být právě ta závada, nežhaví ti žhavicí svíčky, nebo je nějaká porucha na žhavení, něco podobného se mi taky stávalo na dieselu, když byly vadné žhavicí svíčky, proto taky to dlouhé startování!!Schumi píše:Chybu to nehlásí žádnou, jediný co je divný, že se snad nikdy nerosvítila kontrolka žhavení !!!
Mrkni na ty svíčky, možná je to právě ono.
.
Koukni na pojistky u motoru . Měla by tam byt bila velká pojistka . Mrkni jestli neni spalena . Ja měl to samé na "F"ku .
ASTRA caravan 2.0Di 16V
žádnou bílou pojistku v motoru jsem nenašel, jsou tam jenom modrý, žlutý a fijalový, ale žádná nevypadá že by byla špatná.