Astra 1,6 16V, výbava Comfort, r.v. 1998, koupena osobně v Německu roku 2004 a dovoz po vlastní ose z Lipska.

Výbava Comfort, 4x el. okna + el. vyhřívaný zrcátka, 4x bagy, 4x kotouče, pal.počítač, manuální klimatizace, originál alarm, centrál, dálkové ovládání, snížení podvozku o cca. 20mm.
Od koupě byly provedeny tyto změny "opravy" (nutnosti):
výměna předních brzdových kotoučů, zadní pouze stočeny o cca. 0,2 mm, výměna kompletních brzdových destiček, vzduchového filtru, rozvodů včetně vodní pumpy, výměna kladky drážkového řemenu, výměna zadních a předních tlumičů + zadních pružin, výměna středního a zadního dílu výfuku a dodána prozatimní koncovka, výměna kompletního zadního stěrače, již druhá výměna baterie (tentokrát zpět k originálu

Různé opravy promáčklin a laku po parkování na ulici, co způsobili rozliční dementi, ať už neopatrností či naschvál, vám tu nebudu vypisovat, ale je toho dost.
Provedena výměna předních a zadních světel za N-Joy a následně za originální Xenony Hella, výměna komplet nárazníků za OPC (juchůůů), plánuju výměnu přední masky (a už vím přesně že za OPC), prahy v laku (provedeno), zadní křídlo kopii OPC (no to už si tak jistej nejsem), již nové 16" elektrony z Háčkový Astry (koupeno v Oplu v Němcích

Tady pár novějších obrázků

A zde aktuální fota

No a konečně s prahy v laku, teda na zimákách s poklicema

Nová klubová nálepka (vnitřní provedení)

Astřička dostala nový originál Xenon očíčka včetně elektroniky, je pravda že na jedno momentálně "nevidí", ale už se na tom pracuje

Tak už vidí na obě a takhle to vypadá

Dostala konečně origo i zadní OPC nárazník + pár fotek k dobru

Letos možná ještě nějaké drobnosti, možná sloupky na černo, otevírání kapoty, atd. a to bude tento rok vše

No neudržel jsem se a dneska koupil takovou drobnost za relativně dost peněz (i když samozřejmě všichni víme, že to stojí ještě podstatně víc

A takhle to vypadá na zimákách letos

Tak trochu změny v interiéru, středový panel Irmsher, ručka + řadička, dříve měněny vnitřní chromové kličky dveří a nově opravený MID

Konečně dodělaná zadní druhá mlhovka

A konečně jsem trošku barevně upravil a nalepil i znak OPC

Tak a další malá změna, vyměnil jsem budíky za bílí (barva plastu grafit/černá) typ Sport a zřejmě i OPC, ale bez toho nápisu na nich, jsou sice ENG ale mně se to líbí, jen si na to budu muset zvyknout

(foceno večer s i bez blesku)
Tak a konečně OPC volant, takže takhle to teď vypadá v mojí káře